Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
    4,4
    Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı hakkında görüşlerin ?

shaqattaq1979
    shaqattaq1979

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    kusursuz, hiçbir eksik yok. mihrap hala yerinde.
    kalava1453
    kalava1453

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    buz devri devam filmi olmasına rağmen cazibesinden bir şey kaybetmemiş,yine müthiş bir film karşımızda hatta her buz devri filmlerinde olduğu bunda da çok güzel yardımcı temalar içeriyor,aşk,sevgi,
    dostluk,yalnızlık,aile kavramı,ait olma kavramları gibi.gidin ailenizle birlikte sinemanın masalsı büyüsü atında hoş zamanlar geçirin.
    andromeda-2
    andromeda-2

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    3D ye dair ben pek bir şey göremedim,diğer 3 boyutlu filmler ile kıyaslamak mümkün degil. Bu filmmi izlemek için 2 kişi 33 TL para verdik, bir daha 3D film seyretmeyi düşünmüyorum...
    voleyvolcu
    voleyvolcu

24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    çooook güzeldi hatta 1.ve 2.sinden bile dahaa güzeldii 10/10
    cturan38
    cturan38

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Akşam seansında ailece filmi izledik.Bu filmi en iyi çocuklar degerlendirir.çocuklar Güzel bulup begendiler.Ama 1 ve 2 kadar değil dediler.3 boyutlu olmasıda güzel.3 boyutlu gözlük bahanesiyle bilet fiatlarıda çok artmış. ilgililerin dikkatine.
    restkon20
    restkon20

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    harika bir buz devri daha.sabırsızlıkla bekledim bu filmi simdide bır dıgerını beklıyorum.
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    ice age 2002den beri kendine özel bir yol çizmişti,diğer animasyonlardan ayrılan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesini peşine takan bir yoldu bu.üçüncü filmde de bunu izlemeye devam ediyorlar,karakterler zaten bildiğimiz gibi,bir de çok başarılı bir başka önemli karakter buck eklenmiş son filmde,çok da iyi olmuş,büyük renk katıyor.scrat ve scratte tabii ki tartışılmaz,seriyle özdeşleşti zaten scrat.gerçekten eğlenceli ve sağlam senaryo,kurgu barındıran bir film,ilk ikisi gibi.kaliteli animasyonları seviyorsanız tercih etmelisiniz,hiç bitmesin istediğimiz filmlerden ice age.bu arada kendi görüşüm olarak dublaj kadrosunun harikalığı nedeniyle türkçesini izlemenizi tavsiye ediyorum,sadece ana değil yan karakterlerde de oldukça başarılılar.
    spnf
    spnf

kesinlikle 3D izleyin mükemmel
    Bülgan Y.
    Bülgan Y.

19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    çook eğlenceli bir film..kesinlikle tavsiye ediyorum:)
    ersenkall
    ersenkall

19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    çok sevimli bi film seyretmenizi tavsiye ederim
    survivorfc55
    survivorfc55

19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    mükemmel bi animasyon. filmin çoğu yerinde gülmekten kırıldım (özellikle sincabın olduğu sahneler çok komik). 3D sinema samsunda olmadığı için gözlüksüz seyrettim ama zaten komedi filmi aksiyon değil 3Dye pek de gerek yok. 10/10 veriyorum
    Seza
    Seza

19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    3 Boyutlu izledim, güzel bir devam filmi olmuş.
    tanker26
    tanker26

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Tek söz yeter mükemmel...
    turap969
    turap969

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    çok güzel bi film buz devri severlere tavsiye ederim öncekilerle çok bağlantılı olmamakla bağlantılı 1 ve 2yi izlemeyenklerde gidebilir
    tugce-2
    tugce-2

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    bir taraftan kahkahalarla gülüyorum bir taraftan film hiç bitmesin istiyorum..inanılmaz komik,eğlenceli ve güzel bir filmdi.herkesin izlemesini tavsiye ediyorum..