buz devri devam filmi olmasına rağmen cazibesinden bir şey kaybetmemiş,yine müthiş bir film karşımızda hatta her buz devri filmlerinde olduğu bunda da çok güzel yardımcı temalar içeriyor,aşk,sevgi, dostluk,yalnızlık,aile kavramı,ait olma kavramları gibi.gidin ailenizle birlikte sinemanın masalsı büyüsü atında hoş zamanlar geçirin.
3D ye dair ben pek bir şey göremedim,diğer 3 boyutlu filmler ile kıyaslamak mümkün degil. Bu filmmi izlemek için 2 kişi 33 TL para verdik, bir daha 3D film seyretmeyi düşünmüyorum...
Akşam seansında ailece filmi izledik.Bu filmi en iyi çocuklar degerlendirir.çocuklar Güzel bulup begendiler.Ama 1 ve 2 kadar değil dediler.3 boyutlu olmasıda güzel.3 boyutlu gözlük bahanesiyle bilet fiatlarıda çok artmış. ilgililerin dikkatine.
ice age 2002den beri kendine özel bir yol çizmişti,diğer animasyonlardan ayrılan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesini peşine takan bir yoldu bu.üçüncü filmde de bunu izlemeye devam ediyorlar,karakterler zaten bildiğimiz gibi,bir de çok başarılı bir başka önemli karakter buck eklenmiş son filmde,çok da iyi olmuş,büyük renk katıyor.scrat ve scratte tabii ki tartışılmaz,seriyle özdeşleşti zaten scrat.gerçekten eğlenceli ve sağlam senaryo,kurgu barındıran bir film,ilk ikisi gibi.kaliteli animasyonları seviyorsanız tercih etmelisiniz,hiç bitmesin istediğimiz filmlerden ice age.bu arada kendi görüşüm olarak dublaj kadrosunun harikalığı nedeniyle türkçesini izlemenizi tavsiye ediyorum,sadece ana değil yan karakterlerde de oldukça başarılılar.
mükemmel bi animasyon. filmin çoğu yerinde gülmekten kırıldım (özellikle sincabın olduğu sahneler çok komik). 3D sinema samsunda olmadığı için gözlüksüz seyrettim ama zaten komedi filmi aksiyon değil 3Dye pek de gerek yok. 10/10 veriyorum
bir taraftan kahkahalarla gülüyorum bir taraftan film hiç bitmesin istiyorum..inanılmaz komik,eğlenceli ve güzel bir filmdi.herkesin izlemesini tavsiye ediyorum..