kcxmacig
3 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Brad abimize aldanarak vaktini heba edenlerden biriyim maalesef bir yere varmayan bağımsız saçma bir senaryo kötü bir kurgu kötü anlamda ee az önce ne oldu dedirtecek bir son. 90 dakika boyunca bunu izlemek yerine zemine yatıp tavanı izlemek fikri bile daha cazip geliyor
''The Big Lebowski'' gibi bir komedi filmi de çekebildikleri hesaba katılırsa ''Burn After Reading'' için tam olmuş diyemem açıkçası.Üst düzey oyuncu kadrosu çok cazip tabii,George Clooney belki hiç görmediğimiz kadar mimiklerini kullanıp filmin en komik karakteri oluyor.Brad Pitt sektördeki imajını hiç düşünmeden,sıfır egoyla oynadığı bu rolle filmdeki en başarılı performansı sunuyor.Coen'lerin biraz nefes almak için çektiği,hafif,eğlenceli bir komedi.Kalabalık bir grupla izlendiğinde güldürme katsayısı artacak filmlerden.
Coen kardeşlerden ilginç bir film daha.Bir kadının estetik tutkusu uğruna çığrından çıkan olaylar silsilesi bence daha fazla puanı hak ediyor.Tamam ahım şahım bir film değil ama brad pittin olduğu sahneler bana nedense çok eğlenceli ve sempatik geldi ve bence 7/10 hak ediyor.
40lı yaşlarındaki bir kadının estetik ameliyat yaptırma isteğinden çıkan ve basit olayların birleşerek karmaşıklaştığı değişik bir filmdi :P Açıkçası hiç beklemiyordum filmin sonundaki kararı, ama arada olanalrı düşününce :D
Karakterleriyle , islenisiyle , konusuyla , olay örgüsüyle ; hemen hemen her seyiyle özgün , komik ve buram buram Coen kokan bir yapim . John Malkovich , Brad Pitt , Frances McDormand ve George Coloney - ki izledigim en iyi perfomansiydi - nin performanslari tek kelimeyle inanilmazdi . 4 usta aktör filmde döktürmüsler adeta . Izlerken çok keyif aldigim , zeka kokan bir yapim ... 10/9 ...
çok gereksiz ve anlamsız bi film olmuş. oyuncu kadrosu ve filmin ismi size sıkı bi ajanlı aksiyon filmi izleyeceğinizi zannettiriyor ama neticesinde bitsede kurtulsak noktasına gelen saçmalıklar silsilesiyle dolu bir yapumla karşılaşıyorsunuz. puanım 3/10
Tipik bir Coen kardeşler filmi..Ben tarzlarını sevmiyorum..İzlemek zorunda kalmasaydım bu filmi de izlemezdim..Brad Pitt oldukça iyiydi..Bu adam bence bu tarz karakterleri daha fazla canlandırmalı...