Aramızda Casus Var
    2,8
    Aramızda Casus Var hakkında görüşlerin ?

carinos
    carinos

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Bu Coen kardeşler başka bir şey yapıyor.Bu filme kötü diyorsanız kara mizah sevmiyorsunuz demektir.Oysa film gerçekten eğlenceli ve de oyunculuklar mükemmel.Tabiki Adam Sandler tarzı bir eğlence değil.Sevdiğiniz aktörler var diye değil Coen kardeşlerin filmi olarak izleyin.Çünkü o aktörler Coen kardeşlerin sağlam senaryosunda sadece bir karakterler.Bunu da yapmaktan büyük keyif aldıklarını düşünüyorum.Örneğin George Clooney Coen kardeşlerin filmlerinin değişmez aktörü olmak yolunda.Bakalım bir sonraki filmlerinde hangi ünlü aktörleri hangi rollerde göreceğiz.İyi Seyirler.
    beratozguner
    beratozguner

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    film gerçekten bana göre kötüydü..iii oyunculardan iyi bi yönetmenden bu kadar kötü bi film beklemiodumm
    MİRKWOODLULEGOLAS
    MİRKWOODLULEGOLAS

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    big lebowski yi, orada olmayan adam ı da çağrırıştırmıyor değil..şaşırtıcı finali ile coen biraderler tarzında yine
    mimren18
    mimren18

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Brad Pittin ve george Vlooneyin taşıdğı bir film olmuş. Onlar olmasa film 4 notunu geçemez. Ama Pitt rolünün hakkını vermiş.
    techtonic-329
    techtonic-329

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    bu filmde kadınların ruh halini görebiliyorsunuz.zayıflamak ve bir dizi estetik ameliyat geçirmek için neleri göze alabileceklerini görüyoruz.ayrıca oyunculuklar mükemmeldi güzel bir film tavsiye ederim.
    talhaaydin10
    talhaaydin10

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Coen Biraderlerin aklında ki komik bir hikayeyi paramız var çekelim mantığıyla yaptıklarını düşünüyorum. Hikaye gerçekten güzel. Hatta bir kaç sahnenin etkileyici olduğunu bile söyleyebilirim. Ama bu hikayeyi bir arkadaşımdan dinleseydim daha çok keyf alacağıma eminim... Çok daha fazlasını beklemekteydim...
    erkansoydan
    erkansoydan

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    hayatımda izledigim en sacma ve gereksiz film, sakın ha oyunculara aldanmayın.
    xezaludelal
    xezaludelal

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    eglenceli hos bir film ....
    izledikten sonra zaman kaybi demeyeceginiz bir film oldugu kesin ....
    8-10 ...
    cber
    cber

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    bence film güzeldi.son zamanlardaki ajan-casus filmlerini tiye alıyor.insanların nekadar paranoyaklaştığının özetidir.özellikle oyuncular alışagelmiş karakterlerinin dışına cıkmış.film kimin hoşuna gitmediyse ya filmi anlamamıştır ya da gerçek bir film izleyicisi değildir.sıradan filmlerden sıkıldıysanız filmi izleyin.
    ky-21
    ky-21

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    izlediğim en vasat filmlerden biri dayanamadım artık konu berbat
    --co--
    --co--

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Kara komedi seviyorsan film şahane. Ben bayağı güldüm. Ama sevmiyorsan zaten seni kâle bile almıyorum.
    opethman
    opethman

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Oyuncular bir tarafa "İhtiyarlara Yer yok" kalitesinde bir filme imza atmış Coen efendiler için malesef pek akıllıca bir film değil. Öncelikle zoraki bir senaryo var. Ortada çok fazla ilişki var. Ciddiyetinden ödün vermeyen Coen efendiler için gerçekleşmesi zor ilişkiler ve bence başarısız görünüyor bu nokta. Bazı sahneler gerçekten çarpıcı yine. Aklınızın ucundan bile geçirmiyorsunuz, komik, eğlenceli diye izliyorsunuz ama sarsılıyorsunuz.

Müzikler iyiydi, oyunculuklar mümkünse kötü olmasındı ve olmadı. Biraz daha güzel bir senaryo olsaymış mış mış.
    Dokunmadan geçemeyeceğim; pek üst düzey CIA elemanlarının filmin sonundaki diyalogları çok eğlenceli ve kaliteliydi.

6/10
    t-basunlu
    t-basunlu

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    bu filme yorum yapmıyacam.yalnız yorum yapanlara;bu filme yorum bile fazla.oyuncular krizden çok etkilenmiş heralde,zorunlu kalmışlar oynamak için diye düşünüyorum.yazık...
    necip-elifoglu
    necip-elifoglu

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    son 10 dk kala dayanamadım bıraktım. konusu olmayan saçma bir film. 3 verdim.
    de-ja-vu
    de-ja-vu

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Guclu oyunculuklarla suslenmis, cok iyi bir kara komedi. Ozellikle Frances McDormand mukemmel.