carinos
10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu Coen kardeşler başka bir şey yapıyor.Bu filme kötü diyorsanız kara mizah sevmiyorsunuz demektir.Oysa film gerçekten eğlenceli ve de oyunculuklar mükemmel.Tabiki Adam Sandler tarzı bir eğlence değil.Sevdiğiniz aktörler var diye değil Coen kardeşlerin filmi olarak izleyin.Çünkü o aktörler Coen kardeşlerin sağlam senaryosunda sadece bir karakterler.Bunu da yapmaktan büyük keyif aldıklarını düşünüyorum.Örneğin George Clooney Coen kardeşlerin filmlerinin değişmez aktörü olmak yolunda.Bakalım bir sonraki filmlerinde hangi ünlü aktörleri hangi rollerde göreceğiz.İyi Seyirler.
bu filmde kadınların ruh halini görebiliyorsunuz.zayıflamak ve bir dizi estetik ameliyat geçirmek için neleri göze alabileceklerini görüyoruz.ayrıca oyunculuklar mükemmeldi güzel bir film tavsiye ederim.
Coen Biraderlerin aklında ki komik bir hikayeyi paramız var çekelim mantığıyla yaptıklarını düşünüyorum. Hikaye gerçekten güzel. Hatta bir kaç sahnenin etkileyici olduğunu bile söyleyebilirim. Ama bu hikayeyi bir arkadaşımdan dinleseydim daha çok keyf alacağıma eminim... Çok daha fazlasını beklemekteydim...
bence film güzeldi.son zamanlardaki ajan-casus filmlerini tiye alıyor.insanların nekadar paranoyaklaştığının özetidir.özellikle oyuncular alışagelmiş karakterlerinin dışına cıkmış.film kimin hoşuna gitmediyse ya filmi anlamamıştır ya da gerçek bir film izleyicisi değildir.sıradan filmlerden sıkıldıysanız filmi izleyin.
Oyuncular bir tarafa "İhtiyarlara Yer yok" kalitesinde bir filme imza atmış Coen efendiler için malesef pek akıllıca bir film değil. Öncelikle zoraki bir senaryo var. Ortada çok fazla ilişki var. Ciddiyetinden ödün vermeyen Coen efendiler için gerçekleşmesi zor ilişkiler ve bence başarısız görünüyor bu nokta. Bazı sahneler gerçekten çarpıcı yine. Aklınızın ucundan bile geçirmiyorsunuz, komik, eğlenceli diye izliyorsunuz ama sarsılıyorsunuz.
Müzikler iyiydi, oyunculuklar mümkünse kötü olmasındı ve olmadı. Biraz daha güzel bir senaryo olsaymış mış mış. Dokunmadan geçemeyeceğim; pek üst düzey CIA elemanlarının filmin sonundaki diyalogları çok eğlenceli ve kaliteliydi.
bu filme yorum yapmıyacam.yalnız yorum yapanlara;bu filme yorum bile fazla.oyuncular krizden çok etkilenmiş heralde,zorunlu kalmışlar oynamak için diye düşünüyorum.yazık...