rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
4 Mart 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle büyük ve iddialı yapımların arasında kısa ve eğlenceli bir mola vermek amacıyla çekilmiş bir film.hem coen kardeşler hem de harika oyuncu kadrosu açısından.o yüzden çok birşey beklemeden izlemek lazım,bence de hafif ve eğlenceli,yer yer hoş espriler barındıran bir filmdi.oyuncular da oldukça eğlenmiş belli ki.
ne biliyim, sanki espriler falan pek biz Türkler tarafından çok anlaşılmayacak türden di. Sadece Türkler için değil elbette, rahat ve net Akdeniz insanı için fazla havada kalabilen espriler. Hatta filmi izlerken bi çok yerde, kimbilir belki de amerikalılar , filmin tam burasında gülüyorlardır falan dediğim oldu ama bi tebessüm bile edemedim bi çok yerde.. Filme, bi gazete de 2008 in en iyi filmleri listesinde de gördüğüm için gitmiştim. ama listeyi hazırlayanlar belliki; çok ben veya biz gibi insanlar değillerdi. gidilsede olur, gidilmesede türünde bi filmdi benim için.
Kesinlikle izlenmemesi gereken kötü bir film.Brad Pitt in ve George Clooney inin kariyerinin en kötü filmi sanırım.Cohen kardeşler farklı olmaya çalışmak isteselerde bu sefer başaramamışlar...Tek kelime ile izlemeyin....
açıkcası oyunculara diyecek yok brad pitt ve george clooney gerçekten her zamnki gibi iilerdi ama film bence sıkıo başlarda filmi konuyu kavramaya çalışırken ii ama sonraları aynı şekilde süren bi olay var bu da bence filmi sıkıcı kılıo. hani filmi bitiriosun ee ne oldu şimdi diosun buraya mı bağlanacaktı yani..ve bi kişi bahsetmiş yorumlarda da hakikaten filmde hiiç güzel kadın yok özellikle yaptılar heraldee...(:
hayatımda izledigim en berbat filmlerden birisiydi(: ama filmin sonlarına doğru brad pitt ölünce dedim güzel olcak başka kişiler gircek ama olmadı film iğrenç geldi iğrenç gitti malesef:D filmde bir tane güzel kadın göremedim ne hikmetse:D
Komedinin aslında böyle filmlerde aranması gerektiğini düşünüyorum.Filmin barındırdığı ünlü kişiler yüzünden bir övgü aldığını düşünmüyorum.Oyunculuk gerçekten iyiydi ve film oldukça ince espriler içeriyordu ben güldüm ethan coen kardeşler gerçekten iyi film yapıyorlar
Amerikanın kendi eblehliklerini anlatıp eleştirdiği bir film :) Brad Pittin canlandırdığı karakter süperdi diyebilirim. Fakat kara komedi filmleri arasında benim için en sıkıcı olanıydı. Güzel diyenler yada kötü diyenler var. Ama kara mizah filmlerini herkesin beğenmesini yada zevkle izlemesini bekleyemezsiniz.. Türü ve konusu gereği biraz tercih ve zevk meselesi olduğunu düşünüyorum.
oyuncuların ismi kullanılarak para kazanmak için yapılmıs sacma sapan bi film, olmamış diyor ve diğer muhtesem yorumlarımı bekleyen filmlere dogru yelken açıyorum.
bu kadar iyi ve deneyimli oyuncuların,bu kadr saçma ve aptalca bir filmde oynmalarına gerçekten cok sasırdım. bırakın paranızı zamanınızı bile harcamaya değmez.gitmeyin.10/0