3,7
Juno hakkında görüşlerin ?
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Komedi adına bir sahne görmedim. Kesinlikle tribünlere yapılmış bi film. Oyunculuk çok iyi ama senaryo için aynı şeyleri söyleyemem. Filmin sonu zaten kesinlikle tahmin edilebilecek bir son. Eğitici değil, hatta bazen kışkırtıcı olabiliyor. Oyunculuk adına 6/10 puan alabilir. Sinemada izlenmeye değmez...
5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ellen page in inanılmaz oyunculuğuyla taçlanan film,aslında genel olarak bakıldığında bir gençlik filmi gibi dursa da,bu türün diğer pek çok örneği gibi sulu diyaloglar,uçuk olaylar barındırmıyor,mantıklı bir senaryo ve hayatın içinden bir kesit sunuluyor.oscar ı alır mı almaz mı bilemem ama,izlenesi bir film.adaylardan hala izlemediğim bir iki film var ancak açıkçası juno alırsa en iyi filmi üzülmem,sevinirim hatta.bir de özellikle jennifer garner in performansını çok etkileyici buldum.kendisi de bir anne olduğu için role daha çabuk girebilmiş sanırım ve bu da çok iyi olmuş.bunun yanında film süresince duyduğumuz müzikler de harikaydı,başarılı bir biçimde oturtulmuş filme.tatlı ve izlenesi bir yapım.
5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
konusu itibariyle birçok insan filmi ahlaki değerlerin çöküşü gibisinden nitelendirmesine maruz kalsada (bu onların ne taraftan baktıklarını gösteriyor) özünde çok sıcak mesajlar verdiği kanısındayım, daha reşit olmayan bir kızın annelik içgüdüsüyle neler yapabileceği, ne için savaştığı, hatayı hata yaparak kapamak yerine hatanın karşısında durması vs. vs... belki o filmin sonu beklenildiği gibi olsaydı evet bu saçma olabilirdi, hatta örnek gösterilmeyecek bir film dahi olabilirdi, ama sonuna kadar film yapılan yanlışı zaten sorguluyor, neden bu kadar eleştirildiğini anlamadım.. soundtrackleri de harika bence edinin ;) son zamanlarda izlediğim en eglenceli, dramatik filmdi diyebilirim sinemaysa sinema gidin okuduğunuzda dvd si çıkmışsa kaçırmayın alın izleyin ne diyim 10/9 bu filmin üstüne harika gider :))
3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ellen Page bu filmle adeta parlıyor.2006 yılında baş rolü üstlendiği Hard Candy filmindeki oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmişti ve Chicago Film Eleştirmenleri Birliği En İyi Aktris Ödülünü kazanarak sonrasında 80. Oscar ödülleri en iyi kadın oyuncu adaylığında yer alışı yükselişini devam ettireceğini kanıtlar gibi
filmin kurgusu etkileyiciydi sıradan bir gençlik filmi havasından uzak çok başarılı bir yapım ortaya çıkmış kesinlikle izleyin derim.
1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel.Gerçekten film baştan sona kadar iygiyle izlenilebilir.Herkese tavsiye ediyorum bu filmi.özellikle son dönemlerde izleediğim en eğlenceli en sürükleyici film diyebilirim.ki son dönemde maalesef sinemalara iyi film gelmiyor.ne yapıp edip bu filmi izledyin derim.kesinlikle eğleniceksiniz
31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu filme klişe amerikan filmlerinden birisi demek büyük haksızlık olur.bu filmin komik tarafı var ancak amerikan pastası serileriyle karıştarmayın,konu çok iyi işlenmiş,üstünde durulmuş,oldukça da başarılı olunmuş.film, dramı da içinde barındırmasına rağmen bu kesinlikle babam ve oğlumdaki gibi ağlatmak için kendini zorlayan bir dram anlayışı değil.çok yumuşak ve komediyle karışık bir havada insanı hüzünlendiriyor.ayrıca filmin yapımcılarından birisinin de john malkovich olduğunu söylemek isterim.
28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Oscar alacak kadar iyi bir film değil.Ama güzel bir film ellen page gayet güzel :) bir an lost izliyorum sandım sawyer vari lakaplar :P
2 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Ellen Page'in Hard candy'deki harika performansından beri takipçisiyim..Bence geleceğin en büyük starlarından biri olacak ve Oscar da dahil birçok ödül kazanacak..oldukça da iyi filmlerde oynuyor..Bu da eminim çom güzel olacak
1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
video(dot)google(dot)com/googleplayer.swf?docId=6215403588607836576
arkadaşlar (dot) yazan yerlere nokta koyarak tarayıcnızda açarak trailer izleyebilirsiniz.
umarım fragman linki vermek kurallara aykırı değildir... aykırıysa neden fragmanı koymuyorlar?
ayrıca film güzele benziyor... hikayesi de ilginç... türkiye'ye ne zaman gelir bilmem am gelince ilk izleyenlerden olmak isterim :)