Eğlenceli olsada komik diye nitelendiremeyeceğim bir film. Daha çok 16 yaşında hamile kalmış bir kızın dramı olarak nitelendirebiliriz. Başrol oyuncusu Ellen Page oyunculuk olarak güzel bir performans sunuyor bizlere...
Eğlenceli izlenilebilir ancak harika mutlaka izlenmesi gereken bir film değil. 7/10
Güzel filmdi gerçekten çok hoş vakit geçirdim izlerken... Ama belki oscar aldığı için çok şey bekleyerek izlediğimden mi bilmiyorum ama kızın oyunculuğunu o kadar da ahım şahım bulmadım yani bence abartılacak bir yanı yoktu oscarlık bir performans değildi... 7/10
Ellen Page süper bi oyun sergilemiş hayran kaldım doğrusu.Geleceğin büyük yıldızların biri doğuyor sanırım :) Bu filmi zevkli zaman geçirmek için izlemiştim ve bana beklediğimden fazlasını verdi. Filmde eksiklikler yok deyil tabi ki yine yardımcı oyuncu eksikliği vardı biraz daha gençlerin üzerine yönelip espriler artırılabilirdi fakat açıkcası Ellen Page tek başına öle bir oynuyorki puan kırmak içime sinmedi benden yıldızlı ve torpilli bir tam puan.
aslında filmin konusu güzeldi fakat filmde hamile kızın babasının verdiği tepki çok saçmaydı hatta neredeyse hiç tepki vermedi.belkide onlara normal gelen bişey ama filmi daha inandırıcı kılmak adına babası daha çok tepki verebilirdi
Ellen kendine hayran bırakıo kesinlikle evet onların aile yapısını ortaya koyuo ama onlarda bile o yaşta hamile kalmak felakettt Bunu o kadar yalım bi o kadar da mizah dolu anlatılar ki ben oscarlıktı diorumm:)
Bence çok çok güzel bir filmdi. Ellen page harika bi oyunculuk cıkarmıs. Ayrıca hamilelik bu kadar kolay atlatılır mı gibi yorumlara katılmıyorum. Bu bi film biraz eglenmeye bakalım bence, ayrıca onları kulturleri bizimkinden tabiki farklı, bole bir olaya biz daha farklı tepki verebilirdik tabiki ama bence ordaki ebebeyinler dogru olanı yapıyorlar. Neyse sonuç olarak super bir film. On numara..
hani izledikten sonra seyircilerin çok şeker diyebileceği,gerçekten de hoş vakit geçirilebilecek bir film.vizyona girmeden gerek film gerekse ellen pagein performansı hakkında bizi büyük beklentiye koyacak türden yorumlar yapıldı,ama eminim her ne beklentiye girerseniz girin memnun bir yüz ifadesiyle kalkacaksınız filmin başından.zaten pagein sempatik oyunculuğu bile seyredilir hale getiriyor junoyu:)