Juno
    3,7
    Juno hakkında görüşlerin ?

mortylupunkkedi
    mortylupunkkedi

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten güzel bir film. fakat kültürel farklılıklar açısından türkiye'de tutunması zor olsa gerek. zira yurt dışında ozellikle amerikada 13-19 yas arası hamilelik cok rastlanılan bir durum. gundelik, sıradan bir film olması da daha samimileştiriyor filmi.
    papa2roach
    papa2roach

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
    yorumlara bakınca ben başka bi film mi izledim diye düşündüm filmin hiçbir özelligi yoktu bence ölesine cekilmiş bi film film cok sıkıcı ve tekdüzeydi bence 10/4 anca eder
    adimpinar89
    adimpinar89

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
    bencede çok çok tatlı bi film..aslında romantikte.mesela bleeker portakallı şekerleri sevio dioe junonun posta kutusunu doldurması tam bi aşkhali..bide tabi durmasan sıkıldığı için seviştiğini söylerken aslında öyle olmadığı..çok çok şeker bi film
    steepp41
    steepp41

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Herkes ellen page'in oyunculuğundan bahsedio biz izleyicler olarak oyuncuların oyunculuğunu eleştirmekten çok filmin kndisini eleştirmemiz lazım. ellen page'in oyunculuğu abartılcak derecede deil sıradan bir oyuncu filmlerde oynayan herkesde olabilcek bir oyunculuğa sahip bunu fzla abartmayın..
    film hakkında yorumuma gelirse o kadar ödül olayları var ama şunu belirteyim hayatımda girdiğim ve girebilceğim en kötü filmdi
    filmin türünde komedi-dram yazıo dramlık bişey göremedim komedi kısmına gelirsek 2 kere güldğümü hatırlıorum onlarda öyle kahkaha tarzı deil gülümsemeydi sadece
    film aşırı derecede sıkıcı hiç bi hareketlilik yok çok monoton senaryo berbat ötesi bu senaryoyu bşka biri düzenlemeye kalksa bundan daha iyi olacağından eminim..
    filmin bşlarında bile izleyiciler dağılmaya bşladı o kadar iğrenç çok abartmayın ouncuların oyunculukları bizi ilgilendirmez..
    3/10
    fenerlifatih42
    fenerlifatih42

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
    filmin tek güzel yanı ellen page'in oyunculuğu.. diger yönlerden film fos çıktı.. ben evde izledim sonunu getiremedim ilerleyerek izledim. sinemayı tavsiye etmem
    puanım 5/10
    sinefilsosyolog
    sinefilsosyolog

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
    filmin aman aman bi senaryosu yok bence,tamam diyaloglar iyi ama abd de klişe diyaloglar bunlar gençler arasında,filmin en büyük kozu elbette ellen page,ileride cok görücez onu,lolipop tan sonra cok ama cok iyi :)
    scar-face-53
    scar-face-53

24 Mart 2008 tarihinde eklendi
    bi arkadaşın dediği gibi film amerikan aile hayatını çok iyi bi şekilde ifade etmiş ne vahim durumda olduğunu... ki bu sevindirici... genel olarak güzel bi film olduğunu söleyemem müzikleri fena diildi bi de hamile rolunde ki bayan oyuncu gayet iyi iş çıkarmış...10/6
    mbaran17
    mbaran17

23 Mart 2008 tarihinde eklendi
    cok gzk bi film ozellikle ellen page in oyunculugu cok iyi oscar ı almasını isterdim
    marcher-2
    marcher-2

23 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Film teknik ve oyunculuk olarak güzeldi. Filmin konusuyla kendi kültürlerini, yaşam felsefelerini açıkça gösteriyorlar. 16 yaşında bir kızın hamile kalması ailesi tarafından çok da önemli olmayışı, doğan çocuğun hemen başkasına evlatlık verilmesi, istendiği zaman eş boşama, ahlaksız konuşmalar vs, vs, vs.
    ilsalaron
    ilsalaron

23 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Gönül isterdi ki bu filmi Oscar ödüllerinden önce izleyebilelim. Mesela, ben Oscar açıklanırken çok sevinmiştim Marion Cottialrd’a hak ederek aldı diyerek ancak Ellen Page müthiş performansını görünce şimdi içimden asıl Page’e haksızlık yapıldığını düşünüuyorum Juno’yu mükemmel oynamış. Film çok başarılı bence diğer adaylıkları da fazlasıyla hak etmiş. Muhakkak herkesin izlemesi ve zaman zaman ibret alması gereken bir film.
    brainiac1903
    brainiac1903

23 Mart 2008 tarihinde eklendi
    çok sıradan bir film. hiç bir anlamı yok. nasıl oscar almış hayret. sonu başı belli olan hiç tat vermiyen bir film. boşa vakit harcamayın bu filme
    neosiris
    neosiris

22 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Birçok yayın organı tarafından senenin sürprizi olarak değerlendirilen film, bence senenin abartılmış fiyaskolarından. Elbette eğlenceli, samimi bir film ancak; oscara aday olarak seçme gibi bir saçmalığa düşmek için çok uğraşmışlar mı diye düşünmek lazım. Ellen Page'in masum yüzünün arkasına sakladığı yapmacık oyunculuğunu görebilmek zor olsada, filmin pazar sabahları yatağımızda uyku sersemi izlediğimiz eğlenceli tv filmleriyle arasındaki yedi farkı bulmak zor değil.
    Ramazan Guven
    Ramazan Guven

21 Mart 2008 tarihinde eklendi
    yönetmen, her ne kadar 14-15 yaşında birinin hamile kalma öyküsünü anlatıyor gibi gözükse de, hamile bir kadının(!) yaşadığı psikolojik ve sosyal zorluklardan sıyırılıp, hikayesini eğlenceli bir dil üzerinden anlatıyor...evet juno çok tatlıydı...eminim bu filmi izleyen liseli kızlar biraz empati kurup hamile olmayı düşünmüşlerdir...ne var ki, hamile kalmak öyle bir liselinin deneyeceği türden basit bir oyuncak değil...can sıkıntısını gidermek niyetine...bir defa vücudun bütün organları olumsuz yönde değişiyor...ve hamilelik öyle bir kaç bağırmayla geçmiyor maalesef...olayın bir diğer sosyal yanı ise juno ailesine hamile olduğunu söylüyor ve bu sıradışı olayı soğukkanlılıkla karşılınıyor...buna çökmüş bir aile kavramı veya ahlaksızlık diyebilirsiniz ancak ben öyle düşünümüyorum...sadece onların yaşam tarzını anlıyamadığımız için bize ahlaksızca geliyor diye düşünüyorum...ahlak dediğiniz şey ne bir defa...?
    filmin bağımsız bir aday olarak oscar'a gitmesine şaşırdım...15 yaşında birinin hamile kalma fikri dışında öyle oscar'a gidecek hatta senaryo ödülünü alacak kadar kaliteli bir film değildi bence...
    juno herşeye rağmen çok tatlıydı...
    omurkomur
    omurkomur

21 Mart 2008 tarihinde eklendi
    geleceğin büyük yıldızı page..şirin bir film..çok şey vaat etmiyor ama sıcacık..
    kenan1121
    kenan1121

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Ellen Page çok iyi iş çıkarmış bu filmde en iyi bayan oyuncu dalında hakkını yediler .