alba42
8 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Gereksiz komedi filmlerinin esiri olmuş kişiler bu filmi tabii ki beğenmez.Gençliğin yaptığı hatalarla falan çok müthiş mesajlar veren,gerek müzik,gerekte oyunculuk olarak çok ama çok başarılı sımsıcak bir film.
İzleyince ters geldi tabi kültür farklılığı. Objektif bakmak gerekirse eğlenceli film zaman kaybı olduğunu kimse söyleyemez. Aldığı ödülleri de klişe olmayan özgün senaryosundan aldığı kanısındayım. Çünkü filmde ödüllük başka birşey olduğunu düşünmüyorum. Özellikle Junonun babası çok iyi oynamış.
Yaklaşık 1 aydır bu siteden puanlamaya bakıp film seyrediyorum ve gerçi puanı çok iyi değil ama en azından 7,5 luk bir filmin seyredilebileceğini düşünmüştüm. Ama ilk kez yanıldım. Filmde konusu dışında olagandışı birşey yok. Sıradan bir film vakit kaybı.
Komedi içermiyor. Senaryo ve mekanlar çok dar. Ayrıca çok soğuk bir filmiş gibi geldi bana. Birçok ödül aldığını biliyorum fakat sadece konu bakımından olabilir. İzlenmesi gereken bir film olduğunu düşünmüyorum.
Ellen Page harika oynamış bence filme gelince bizim kültürümüze çok ters bir film yani babanın böyle bir durumda sonuna kadar kızının arkasında durması kararını değiştirmeye çalışmaması çok ilginç geliyor bana yani iki toplumun birbirine ne kadar zıt geldiğinide gözlemliyorsunuz.
film gerçekten iyiydi. çünkü filmi bize beğendiren gerçekten 21 yaşında olan ama küçük gösteren bir kız olan ellen page oluyor. ben oyunculuğunu beğendim ve filmide bana beğendirdi. ben filme 10/7 verdim.not: jason bateman da iyiydi. :)
Tereyağ kıvamında ilerleyen, içinizi ısıtan, biraz komik, biraz hüzünlü, biraz da bi değişik bi film :) Juno karakteri çok güzel işlenmiş ve filmin yükünü omuzlarında başarıyla taşımış. Ülkemize göre çok sıradışı bir konunun, çok sıradışı bir şekilde işlendiği güzel bir film bence. Filmlerde farklı damak tatlarını yürekten hissetmek izleyenlerin izlemesi gereken bir film.
Sıradan filmlerden birisi denilebilir.Pek fazla espiri,hareket,ya da üstün bir zeka örneği yok filmde, ya da birazcık dram veya duygusallık.Öylesine haftasonu tv de verilen filmlerin daha çok tat verebileceğini temin edebilirim.
arkadaşların da dediği gibi film çok sade ama sıkmıyor, akıcı ve huzurlu..Ellen page için izlemiştim, lolipop filminde de çok hoşuma gitmişti burda da gayet iyi..yalnız düblaj hiç hoşuma gitmedi mümkünse altyazı izleyin..
filmi komedi olarak niteleyemememiz espri anlayışının bizimkinden çok farklı olmasından ileri geliyor bence. çok eğlenceli sıcak samimi bir filmdi, zaman kaybı olarak görmüyorum ama izlemezseniz bir şey kaybedeceğiniz bir filmde değildi. bize hitap etmiyor olmasının sebebi filmde yaşanan olayların nerdeyse tamamının türkiyede yaşanamayacak olması. kızına güvenen anlayışlı rahat bir aile, bunun en başında gelen farklılık. başrol oyuncusunu ilerde daha çok projede göreceğimiz kesin gibi.