Hüseyin Kamacı
1 değerlendirme
6 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Birinci filmle arasındaki tek ortak yönü konusu gibi duruyor. İlk filmdeki oyunculuklara, senaryoya, seyir zevkine bakın bide bu asalakların oyunculuklarına bakın. Mutantlarda olmasa bu film ekibinden hiç bi bok olmaz. İlk filmdeki yardım eden mutant kız çocuğuydu hani cahildi bebeğe acıdı diyelim yahu bu koca mutant niye yardım etsin insanlara. Hem beslenmesini insanlardan karşılıyor hem de kaçmalarına yardım ediyor. O salak askerlerin mola yerindeyken kurtarılan adamın burda birileri var demesine rağmen silahlarını sağa sola bırakmaları daha da komik zaten. her neyse bunların ahmak hallerini yaz yaz bitiremem. İnşallah serinin üçüncü filmi bu kalitesizlikte olmaz.
Filmi yıllar önce izlemiştim gerçekten mükemmel bir film içerdiği gerilim ile filmin içine giriyosunuz zaten Bol gerilim içeren bu film izlenmeyi hakediyor Puanım 10/8.5
... 1977 tarihli orjinal filmin uzerine cekilen ve gectigimiz sene izledigimiz remakein elde ettigi basari uzerine gelen bu devam filmi aslinda adinin arkasina eklenen '2' rakami olmassa kendi halinde basindan sonuna kli$elerle dolu bir gerilim-korku filmi olarak gorulebilir. Ilk filmin hikayesine hicbir devamlilik getirmeyi gerek gormeyen yonetmen Martin Weisz, ilk filmde daha makul olculerde karsimiza cikan, mutasyon gecirmis bu insanlari daha da makyaja bogarak igrenclik katsayisini arttirmak istemis. Bir de buna, kendine cok guvenen guclu kuvvetli erkeklerin cabuk yem olmasi ile basta bize salak goruntusu veren acemi erimizin aslan kesilip iki kizla hayatta kalma mucadelesi de eklenmis. Sonucta ne bekliyorsaniz onu aliyorsunuz 'Tepenin Gozleri 2'den. Film yer yer geriyor belki ama bu turle fazla hasir nesir olanlari mutlu edecek kadar da degil. Izlediginizde, 2006 tarihli Alexandre Aja imzali tatminkar 'remake'i gozleriniz fazlasiyla arayacaktir diyebilirim... (2/10)
İlk filmden sonra çekilen bir devam filmi karşımızda.Bu sefer Amerikan Ordusu bu bilinmeyen bölgeye gelmekte ve bu mutant canlılarla karşılaşmakta.Devam filmine nazaran iyi olduğunu ve süpriz bir sonla bittiğini söyleyebilirim.Ben ilk filmdeki tadı aldıktan sonra devamınıda izledim tabii.Bu filmede 10 üzerinden 7.5 verdim.
kesinlikle çok kötüydü. tam bir gereksizlik döngüsü gibi. kim ölcek kim kalcak zaten apaçık ortada. sadece gereksiz bi vahşet seven o film izlediğini sanıp hiçbir şey izlemeyenlere yönelik olmuş. maalesefki ebnde izledim işte.