dr-onderyel
20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ilk bölümü harikaydı,2.bölümü bekleyenler fazla bir beklenti içine girmesin,çünkü bilgisayar oyunu gibi olmuş,sadece ilk bölüme göre daha hatta dahada fazla kan var (midesi kaldırmayan izlemesin) ama eskisinin heyecanını vermemiş,zaman varsa izlenebilinir.
Flimi dün izledim malesef çok kötü ilkini sevmistim ama bu inanılmaz kötü olmus diyologlar çekim mutatlar halbuki 1 öylemiydi.1grup salak asker ve kesip biçme gerilim mi oda ne!!! 1/10
arkdaşlar kesinlikle burda kötü yorum yapanlara bakmayın filim harikanın da harikası çok güzel yapılmış ve ürpertici konusu çok güzel kesinlikle 1 dakka biel sıkılmayacıgınız bir filim her anı merak uyandırıyor ve buda benden size kıyak olsun filimi izlediigm için söylüyorum filimin devamı var yani 3 filimde artık seneye çıkar sanırım sonu devam gibi bitti kesin var yani bence hayatta kaçırılmıcak filim burdaki yazılara bakıp bende gitmicektim kötü dmişlerdi ama ben inat ettim gittim iyikide gitmişim hakikaten süper bir filim kesinlikle gidin ii seyirler
Dun ızledım fılmı ve tek telımeyle sıkıldım...Ve o Amerıkalı askerlerin halını gorunce bunların nasıl Super Guc oldugunu hala anlamıs degılım:-)Fılm olarak fazla birşey vaad etmıyor.Bırkac sahnede ses efektlerıyle yerınden zıplatmayı basaran fılm bol vahset sahnelerıyle kısa zamanda unutulacakların arasında yerını alır...
Arkadaşlar uzun zaman oldu beyazperde.com a yazmayalı. Ama bu filme yaptığınız eleştiriler biraz canımı sıktı. Bazı kişiler korku ya da gerilim filmlerini sevmezler. Filmde gerçekcilik olsun isterler. Bir arkadaşım gibi, o da filmde gerçekcilik yok diye gelmedi. 2. film için yaptığınız yorumlara katılıyorum ancak 1. si için bu söylenemez. Film gerçekten çok ilginçti ve amerikan sineması kendi tarihini eleştirmekteydi. Bu açıdan bakılırsa film gerçekten hoştu ama bazı sahnelere ben bile bakamadım. Ancak 2. filmde konu fazlasıyla dağılmış. Siz çöle bilim adamı koyuyosunuz ve sonra bu bilim adamlarına kaynak götürüyosunuz.Sonra bizimkiler ortaya çıkıyo yine ve filmin içinde askerlerin yaptığı pekçok aptallık da cabası. Keşke daha farklı bir yön verebilseydiler 2. filme. Sağlık olsun artık. bu filmin 2. bölümü Testere filminin son bölümüne benzemiş bana kalırsa, tamamen vahşete yönelik. Konu dağılmış halde. Neyse benden bu kadar, iyi seyirler.
uyku getiren bayata bağlamış tekrar filmlerini aşamıyor. yok daha neler dedirten yanları da ;çöl-operasyon- asker üçlemesinin askeri silahı öyle bırakması insanı ağlatır. film işte başka ne olsun.
tekrarın tekrarı niteliğindeki bu film öncekiler gibi bütün klişeleri içinde barındırıyor , herhangi bir yenilik beklemek zaten aptalca olurdu. ancak daha da vahimi bu tarz filmlerin talep ediliyor olması ki asıl irdelenmesi gereken bence bu!!!!!!!!!