automne24
23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film cehenneme 1 kala ile korku kapanı karışımı bir film.Korku ve gerilim efektleri güzel konu ise maalesef sıradan ve bitiş çok kötü. Daha orijinal bir son olabilirdi ama bu tarz filmleri bitişleri zaten hep benzer oluyor. Seyretmeye değer mi evet değer ama çok fazla beklenti olmamalı
Merhaba, Kesinlikle fevkelade değil,bi kere mutantların sürekli göz önünde bulunması filmin kalitesini ayaklar altına alıyor.Yine her zamanki gibi pek başarılı olmayan korku filmlerinden diyorum. Saygılar...
Bunun CD sini alıp okulda izledik...Ve 30 kişide aynı şeyi söyledi müthişti... "Adamlar yapıo be abi" dedik...7.2 Çok az bi puan bu filme göre en az 8.0 olmalı diye düşünüyorum...Daha ne istiyorsunuz ki? Gerilimse gerilim aha size gerilim işte? Saçmalıkmış peeh...Siz yapın bakalım daa nasıl film olcak...Allaam yaa sırf bişeyler yazmak için yazıyorlar...
Berbat bir film, bu puanı nasıl almış merak ediyorum. Bir film bu kadar saçma olur. İlk film güzeldi. Ama bu baştan sona hayal kırıklığı. Bi kere karakterlerin ölümleri çok saçma. Yani 'yan karakterleri bir an önce öldürelim de az sayıdaki karakterlerle konuyu devam ettirelim' mantığı mevcut. Ölme nedenleri de acayip saçma. Boş yere kahramanlık yapmaya çalışan biri Hollywood filmlerinde mutlak olur zaten. "Ben size yardım çağıracağım" deyip gruptan ayrılarak ucubelerle dolu bir yerde tek başına dolaşmak ne derece mantıklı? Peki yardımsever ucubeye ne demeli. Askerlere yaptığı yardımın nedeni ne? Hiç korkutucu değildi. Senaryo çok zayıftı. Tutarsızlıklar var bir kere. Yahu ucubeler nasıl olurda askerlerin diplerindeki araca kadar gelip yakarlar da askerler bunu fark etmez. Bir de askerlerin silahlarını kaşla göz arasında nasıl alıyorlar? Böyle olmaz ya... Resmen ticari amaçla yapılmış ucuz bir film. İzlemeyin demekle de olmuyor, izleyen izler. Kısacası bomboş bir film.
bence ilkine göre daha güzel ilkini hiç beğenmemiştim ama bu daha iyi olmuş biraz savaş tadında daha iyi 3.sü de gelecek kesin gitgide güzelleşiyormu ne film filmde en iğrendiğim kısım ise o dil sahnesiydi izleyenler bilir
ilk filmin yanında gerçekten çok sönük kalmış yinede filmin başları güzel fakat sonlarına doğru biraz saçma olmuş bide çok karanlık sahneler var ne olduğu anlaşımıyor
İlk film korku-gerilimden çok aksiyona yakındı.Bunda ise becerilememiş bir gerilim izliyoruz.Kötü senaryo ve oyunculuklar,içi boş karakterler,rahatsız edici bir şekilde gözümüze sokulan Amerikan milliyetçiliği gibi bu türden alışık olduğumuz şeyleri izlerken Mutant ailenin hareketlerine gülmeden edemiyoruz.Üçüncüsünün çekilmesine hiç gerek yok.