Fatih Kocaer
18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilk filmden iyi olmasada ona esdeger bir film izlesenizde olur izlemesenizde o size kalmis ben izledim pisman deilim ama bekledigim gibi deildi diyebilirim saygilar e-ben
yalvarıyorum bu filme iyi bir yorum yapmayın yaa bu kadar saçma olamaz yaa bu adamlar ucube olanlar amma teknolojiyi biliolarmış be helal olsun yapmayın arkadaşlar pişman olursunuz kız arkadaşım ile gittim kendimden utandım yaa
1 gün arayla izlemiş olduğum için şunu kesinlikle ifade edebilirim ki 2.si ;1. filmin yanına bile yanaşamamış aynı hisleri veremiyor. senaryo zayıf, karakter ilişkileri iyi işlenmemiş. kanımca ilk filmdeki ana hikayeyi de unutmuş. başka bir film olarak fena değil ama tepenin gözleri 1 in devamı olarak hiş hoş değil.
Tutulan ilk filmin seyircisini toplamak için yapılmış ucuz bir senaryo aynı karakterler aynı konu aynı manzara sadece kurbanlar farklı ve ilk filmdeki çekicilikten yoksun bir film.Filmi izleyeceklere duyrulur.