Yillar önce yapilan bir hatanin bugünlere kadar getirdigi iç burkan olaylar ve pismanlik. Yaptigi yanlisin kefaretini yillar sonra ödeyen bir kiz, genç, kadin. Çocuklugunda karsilastigi olayi farkli bir sekilde anlatan ve birkaç kisinin askini, hayatini bilmeyerek söndüren bir kiz. Zaman geçtikçe içinde daha çok katmerlenip, yogunlasiyor, katilasiyor bu olay. Tasiyamayacak kadar agir olunca bunu yapmayi en sevdigi isi yaparak azaltmaya çalisiyor; yazarak. Sonlarina dogru harikaydi film, gidisati hizli, hüzünlü, dramatik ve anlamli. Ama baslarina dönecek olursak asiri derecede duragan, biktirici ve yüzeysel bir anlatim vardi karsimizda. Ortalarina kadar devam eden bu artik bikkinlik verecek raddeye ulasan yavas akis ancak sonuna yaklastikça rayina oturdu. Film aslinda bir romani anlatiyor bunu sonradan anliyoruz. Aslinda kendisi de bir kitap uyarlamasi filmin. Yani gerçekten kitaptan uyarlanmis dramatik olaylar. Kitabini okumak daha iyi olurdu muhtemelen. Kitaptaki gibi anlatilmis, tipki bir kitaptan çikarcasina gidiyor zaten hikaye.Zaman zaman geriye dönüslerle sonra birden yillar sonrasina ulasmasiyla. Izleyene duyguyu, yasanmisligi ve gerçekçiligi geçirememis bence sadece sonunda duyguyu biraz hissediyorsunuz o zamana kadar olan bölümlerde, karelerde izleyene iyi geçmiyor. Ama izlemek zaman kaybi olacak kadar kötü bir yapim degil. Etkilenmiyorsunuz izlediginizde tek sorun bu aslinda. Yinede zamaninizi ayirip izlerseniz çok bir sey kaybetmezsiniz. Iyi bir görüntü sunuyor çünkü. Pismanlik konusu ele aldigi için bile izlenilebilir. 10/6