hero47
20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ben de o daktilo sesleri nereden geliyor diyordum...Kurgu cok guzel,oyunculuk biraz zayif ve erkek basrol bana pek fotojenik gelmese de senaryonun sasirticiligi icin izlenesi bir filmMuzikler cok uyumlu,sanki caldiklarini farketmiyorsunMakyaj kismini savastaki askerler uzerinde cok iyi yapmalarina ragmen yerde yatan cocuklarin hepsinin yuzunden vurulmasi sasirtti(cok normal biseymis gibi anlattim:( )Ayrica bir askerin basindaki $i$lik de bariz yapmacik oldugu belli oluyorAma askerleri cektigi kisimda arkadan donmedolabin donmesi ve aradan gunesin gelip gitmesi en guzel sahnelerdendiVe sonda kameranin yasli bayana yakin cekim yapmasi da cok yerinde bir hareketti cunku cok iyi oynadi o kismi,cok basariliydiMutlaka izleyin kisacasi
izlemeden önce oscar adayı filmler arasında en az şans verdiğim iki filmden biriydi. fakat izledikten sonra ne kadar yanıldığımı anladım ve oscar'ı kazanabilecek kapasitede olduğunu gördüm. konunun işlenmesi çok iyi ve sonu da oldukça etkili. 9/10
Oscara aday filmler arasında, oscarı hem kurguyla hem oyunculukla en cok hakeden film. Olayları ve insanları karsıdan bakarak yargılamamak gerektıgını gosterip değişik sonuylada akıllardan silinmeyecek.Eger titanic, the notebook tarzı ask fılmlerinden hoslanıyorsanız bu filmede hayran kalıcaksınız. 10/10
oyunculukar iyi ama filmi o kadar begenmedim. oscar'ın favorilerinden olması nedeniyle merakla izledim. beklentileri karşılamaktan uzak. oscar alacağını sanmıyorum.
Başlangıçta içinde fantastik öğeler barındıran ancak ilerledikçe bundan tamamen uzaklaşan, heyecanı, temposu hiçbir zaman yükselmeyen, belki iyi bir finali vardır diye sonuna kadar izlediğim, oyuncuları ve görselliği iyi olsa da vasatı aşamayan sıradan bir film.
müzik film basladığında ilgi cekici hale getirdi beni basarili bir soundtrack olduğunu düsünüyorum ilk basta güzel bir baslangıc. değişik bir senaryo ve kısıde bıraktığı etkı flm bittikten sonra cok güsel..izlenmeye değer bir film .''james mcavoy '' favori oyucularımdan biri ve bu filmde de kendini göstermiş ..
genel olarak iyi diyebileceğimiz bir film. Çok iyi bir giriş var fakat ne gelişme bölümünde nede final bölümünde vurucu önleri olmayan bir film olarak duruyor diyebilirim. Giriş bölümündeki kurgu güzelliğini ileri ki bölümlerde yine göremiyoruz. Değişik bir konuya sahip belki daha usta bir yönetmen filmi bir başyapıt yapabilirdi.