Kefaret
    4,1
    Kefaret hakkında görüşlerin ?

erzincansporlu
    erzincansporlu

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    İlk yarım saat dişimi sıktım, ondan sonrası fena değildi. Keira Knigtlenin oyunculuğu havada kalmış bence. oturtamamış.
    mehtap6
    mehtap6

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Film görsel olarak çok hoş oyunculuk süper konu cok farklı değil ama yeterince iyi işlenmiş.. izlenebilir..
    selenyildiz1992
    selenyildiz1992

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    aslında filmin konusu çok güzel ama arada o kadar çok gereksiz ve sıkıcı sahne var. filmi bitirmek için zor tuttum kendimi aralar gerçekten çok sıkıldım
    catherinelinton
    catherinelinton

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Uzun zamandır izlemek isteyip de izlemediğim bir filmdi.Gerçekten çok beğendim.
    Filmi izleme sebeplerimden en büyüğü Joe Wrighttı.Aşk ve Gururdaki anlatım tarzına bayılmıştım.Bu film de en az onun kadar iyi hatta belki de daha güzel.Ama bence Kefaret Aşk ve Gurur gibi tam anlamıyla bir aşk filmi değil.Pişmanlık ve vicdan azabının en üst noktada olduğu aşkın belki de ikinci planda kaldığı bir film.Özellikle de vurucu sonu bunu destekliyor.

Kimileri çok sıkıcı,yavaş ilerliyor diye düşünüyor.Bence yeterince film izliyorsanız ve drama seviyorsanız filmin hiç de yavaş ilerlemediğini tam dozunda gittiğini görürsünüz.Böyle diyenlere aldırmayın filmi izleyin ve kendiniz yorumunuzu yapın.Çünkü Kefaret bunu hak eden bir film.

Son olarak James McAvoya değinmek istiyorum.Ben onu ilk Becoming Jane ile tanımış ve çok sevmiştim.Kefarette de rolünün hakkını vermiş.Çok beğendim.

Kısaca herkese tavsiye edebileceğim bir film Kefaret...
    sapkan
    sapkan

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    beyazperde de bukdr ii puan alıpta begenmedıım pek film olmamıştı ama bu film gercekten cokk kötü aşırı derecede sıkıcı konular arasında baglantı pek kurulamamış bu filmmin neden bu kdr puan aldıgını ve izlendıını alıamadım şmdiye kdr sonuna kdr izlemedımm pek film olmamştr ama bu filme dayanamadım gerckten klişelerle dolu, sıkıcı,izlenmeye degmiecek bi film sonunu getirenlere helal olsun
    cudiferat
    cudiferat

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Öncelikle küçük kızın sözüne nasıl inanılır diyen arkadaşlara 2 cevap yazarak yoruma başlayayım:
    1) Anne müstehcen içerikli mektubu da dikkate alıyor
    2) ve en önemlisi Sınıf Farkı! kişi sonuçta alt sınıftan bir insan anlamaya dinlemeye gerek yok!!..

-Film gerçekten çok güzeldi özellikle 2. yarısı çok akıcı geçiyor. Keira Knightley in oyunculuğu ve güzelliği ilgi çekici.
    -Müzikler gerçekten çok güzel ve alışıldığın dışında.
    -Savaş sonrası Limandan Askerlerin Tahliyesinin anlatıldığı sahne gerçekten tarihdeki yerini almalı.
    -Hele yaşlı kadının son anlattıkları yok mu tam anlamıyla yerime çivilendim. Buluşma sahnesinin gerçekte olmayışını anlatmasında ve Son Sahnelerde İki Aşığın gerçekte bi türlü olamayan buluşmasında Gözyaşlarımı Tutamadım...
    -Keşke böyle olmasaydı, Keşke böyle olmasaydı dedim içimden hıçkıra hıçkıra
    -Romantik-Drama filmleri seviyorsanız mutlaka izleyin 9,5/10
    oyunsever67
    oyunsever67

9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    artık klişeleşmiş öğeler içermesine rağmen kendini izlettiriyor.fazla filim seyretmemiş olan arkadaşlara özellikle tavsiye ederim.olayların aslında göründüğü gibi olmadığını film bize çok güzel anlatıyor ve film bunun üzerine kuruluyor.Seven demiyim aşık bir kızın yaşı küçük bile olsa karşılık göremezse neler yapabileceğini bu filmde bir kez daha görüyoruz
    excoriaten
    excoriaten

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Derin bir hüzün, içinizi acıtacak bir aşk! Bir çift budala gözün gerçeği tekrar yorumlaması ve kaderin zincirlerinin kırılması! Yavaş ve duygusal anlatımıyla, olayları değişik açılardan nasıl göründüğünü gösterme başarısıyla ve elbette konusuyla aklınızdan çıkaramayacağınız bir yapıt. Oyuncuları ve sergiledikleri oyunculukları ile de kendini unutturmayacak bir eser..
    Rebelheart
    Rebelheart

10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Görünülenlere dikkat!... 'Görünülenleri yanlış yorumlamamız daha sonra altından kolay kolay kalkamayacağımız bir vizdan azabına ve bunun kefaretine sebep olabilir'.Ablasına kötülük edildiğini düşünen küçük kız,bir nevi imtikam amaçı güdüyor ve bu da iftira atmasıyla sonuçlanıyor,yüzleşmeye hiç bir zaman cesaret edemeyişi ve sevenleri kendi zihninde kavuşturması filmin en özel an ve teması bana göre...Hangisinin daha zor acaba?Koruma güdüsüyle yapılan bir iftira ve bunun kefareti mi? yoksa bu kefaretin ağırlğından kurtulmak için düşünülen yüzleşmek mi?Bir bölümü 1935 yazında, bir bölümü İkinci Dünya Savaşı günlerinde Dunkerk kentinde, bir bölümü de 1999 yılı Londra'sında geçen ?Kefaret? (Atonement), çocukluğu, aşkı, savaşı, İngiliz toplumunu ve sınıf ayrımını akıcı, etkileyici bir anlatımla sunarken; utanç ve bağışlama, kefaret ve günahları hoş görmenin güçlüğü üzerine de düşünmeye yöneltiyor. Olağanüstü görselliği ve genç oyuncuların rollerine getirdiği yorumlarla dikkat çeken film, bir çok kesimlere göre beğenildi. ?Zekice düşünülmüş sofistike bir çalışma??Aşk ve savaşı başarılı bir dille harmanlayan bu etkileyici dramı sakın kaçırmayın.izlemeniz gerekenlerden...
    cronaldo-dark
    cronaldo-dark

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Bu filmi benim için önemli biri izlediği için izledim ama hayatımın dönüm noktası oldu aşk ve gururla hep kıyaslanacak olması üzücü bence çoğu kişinin düşündüğünün aksine ondan daha güzel bi film senaryo çok dokunaklı ve noluyo diye hep izliosunuz inanın izlenmesi gereken bi film
    seda-761
    seda-761

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    En hayran olduğum aktör ve aktrisin bu filmini sabısızlıkla beklediğime değmedi diyebilirim. aşk biraz daha etkili kelimeler seçilerek hissettirilebilirdi. duygudan biraz yoksun ama yine izlediğim farklı filmler arasında.
    araf
    araf

16 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    hikaye,anlatım,oyuncular,sahneler...hepsi çok güzel işlenmiş.kesinlikle izlenmeli.insan bazen kendi gözüyle gördüklerine bile inanmamalı...
    mafiaboy1988
    mafiaboy1988

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    evet mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında bence.10/9
    kadir-irfan
    kadir-irfan

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    bence mutlaka izlenmesi gereken bir film. asla sıkıcı ve gereksizce uzatılmış bir film değil. bence kurgusu olsun herşeyiyle mükemmel, dramatik, gerçekçi bir film. filmi izlerken bunlar gerçektende yaşanmış olabilcek gerçeğe çok yakın olaylar,vay be diyecek kdar iyi hissettim. yani film icabi işte mantık arama bu sahnede diyebilceğim tek bir sahne görmedim. herşey gerçeğe, gerçek hayata uygundu.herkese tavsiye ediyorum. çok zevkli bir film. ya gerçek bir hayat hikayesi yada çok güzel başarılı bir romandan alıntı...
    zgrklc
    zgrklc

14 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    kamerası ve oyunculugu cok saglam bır fılm. kalabalık goruntulerdede masraftan kacınılmammıs keısnlıkle arsıvlerdekı yerını hakedıyor