Kahpe Bizans
    3,2
    Kahpe Bizans hakkında görüşlerin ?

[Bal kabağı]
    [Bal kabağı]

23 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    bu filmi sevmeyen kişi cumali ve recep ivedik 6 ya güler sadece esprilerle dolu film bu kadar düşük olması saçma
    Burak Özer
    Burak Özer

1 Aralık 2020 tarihinde eklendi
    Güzel harika izlemek istiyorum ama bir türlü bağlantı sağlayamoyrm nasıl oluyor bilmiyorum bekliyrm neden bu tarz yorumlar
    Gamze Baykara
    Gamze Baykara

28 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Aminaza koyayim......
    ................yapacağınız işi sikeyim.....................ajsjdndnbfbfnfbnsnnsnndndndnndndnndndndnfnnfjdj
    Furkan Y.
    Furkan Y.

28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    İyi denebilecek bir komedi filmi. Kadro çok iyi. Absürt komedi olması zaten filmin temeli. Absürt olmamasını beklemek tuhaf olurdu.
    suadiyekartali
    suadiyekartali

29 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Süper mi? Hayır

Çok mu kötü? Hayır

Komik mi? Evet

İzlenebilir , eğlenceli bir film...
    throughout
    throughout

26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Güzel bir komedi filmi.. 10 yıldan fazla olmuş izlediğim.. sonradan akılda bir şey kalmaz bu tarz filmlerden ama en azından belli bir kalitesi var ve o anda izlerken eğlenmiştim..
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Arkadaşlarımla gitmiştik filme ve baya eğlenmiştik...
    sweden-2
    sweden-2

4 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    sırf absürt diye eksik puan verenleri anlamıyorum. amacı eğlendirmek ve sonuna kadar eğlendirdiğini bildiğiniz halde düşük puan veriyorsunuz. O zaman kimse size güvenerek birşey izlemesin.
    OzzanN
    OzzanN

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Bos bir film ancak güzel bir film. İzlenebilir. 6/10
    ammeh
    ammeh

15 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    türk işi korkunç bir film gibi bi şey. sabah ya da öğlen kuşaklarında can sıkıntısı için ilaç gibi. olumsuz bir düşüncem yok.
    soressasor
    soressasor

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Bu flim fena değil, fakat M.Ali nın adı çıkmışbir kere kötüflim...belkide ondan bu kadar düşük alıyor. Ki bende 10/1 verdim.
    teyyare-com
    teyyare-com

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    fılm ıcın gusel seyler soylemek bıraz zor ama gercekten bu fılmle bırlıkte turk sıneması bır donum noktasına gırmıstır mılyon sayısına ulasılmıs.. 6 verılır
    alba42
    alba42

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Her ne kadar boş ve basit bir film olsada hiç 1 dakikasında sıkılmadan keyifle , gülerek izledim.Amacıda bu filmin zaten.
    freeop
    freeop

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    mevcut olarak mehmer ali erbil yanına cem davran bu iki isime dikkat edin ve filmlerini genel anlamda inceleyin , filmlerin ne kadar kötü olduğunu göreceksiniz. Haa bide son zamanlarda özcan deniz i Türkiyenin Richard Gere i yapmaya çalışıyorlar. Geç oldu ama aklımdan geçenleri yazdım sonunda.Bütün yorumları okudum berbar dediğim tüm m.a.erbil filmlerini izledim ayrıca yanına cem davran ve özcan denizin filmlerinide izledim . Berbat berbat.
    yunusksk
    yunusksk

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    nasıl bu filme kötü derler anlamıorum puan bence 8 in altında olmamalıydı süper komedi bir film bir cok yerde görüorum hep mehmet ali erbile laf ediorlar aslında süper komedi bi adam