offf!!!!o kadar komikti ki, hala hatırladıkça gülerim yani(gerçekten!). gülmekten yerlere yatıyorsunuz bir saniye bile sıkılmıyorsunuz çok güzel:))tvde yayınlanıyor zaten izleyin bence denk gelince, ben öyle yapıyorum...
sırf komik olacak güldürecek diye bu kadar saçmalanmaz. filmin bitene kadar sabretmemin sebebi ise ne kadar saçmalandığına şahit olabilmekti..saygılarımla Cüneyt.
filmin oyunculuk namına bir eksiği yoktu hatta fazlası vardı.konusu ve esprileri de iyiydi(bazıları hariç)e daha ne diyeyim artık'gerisi size kalmış...
60 ve 70’li yılların tarihi filmlerinden çok güzel bir derleme yapılmış. Çok gülmüş ve eğlenmiştim. Eleştirenlerde olmuştu ama bence çok güzel düşünülmüş hoş bir seyirlikti.
film çok saçma ama çokta komik gerçekten bazı sahnelerine hala gülüyorum m. ali erbile saygılarımı sunuyorum bu adamın mimikleri benim çok hoşuma gidiyor
kahpe bizansı ilk izlediğimde gerçekten çok gülmüştüm espiriler iyi ayrıca avrupalılar bizim bu tip malkaçoğlu ve benzeri filmlerimizi insan istese bu kadar kötü taklit yapamaz veye film yapamaz diye komedi filmleri arasında gösteriyorlar demekki eleştirilecek bir şey var türk sinaması bir noktadan sonra ileriye gidemedi ve bulunduğu noktada fazla iyi değildi.yeni yeni toparlanıyoruz yapacak çok şeyler var daha
ne iyi ne kötü deyim. çünkü komedi olarak güzel ama tarzı biraz alaycı bir yapıda oldugu belli.bu çok kötü bir durum çünkü eski türk sinemasına yıllarını veren insanların emeyine pek saygı duyulmuyor.ama bazı sahneler var ki sizi gülmekten yere yatırır.
filmi izlediimde daha çocuktum ama aklımdan hiç gitmeyen bi sahnesi war o da cem davran ın okadar biizanslı içinde sordum sarı çiçeğe yi sölemesiydi çok gülmüştüm zaten m.ali erbil ve cem davranın ellerini attıkları herşey tutuluooo