musti5382
6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Berbat bir film.Tamamen oyuncuların ünü ve reklam gücüyle gişe yapmış. Saçmasapan bir film.Oyunculuk yok,komik olan hiçbir şey yok.Bomboş bir film.Bu filmdeki espirilere nasıl gülünebilir anlamıyorum.
Zamanında çok gülmüştüm. Şu an 9 sene geçmiş ve yerlere yatırmasa bile güldürüyor. Bir komedi filmi kalıcı olmalı. Ve bu da en güzel örneklerden biri.8/10
Ben vizyona girdiği zaman sinemada izlemiştim yeni yorum yazma fırsatı buldum gayet komik ve eğlenceli bir filmdi ben beğendim yani izlemek isteyenlere tavsiye ederim.
berbat hatta iğrenç zaman çalmaktan öte hiç bir işe yaramayan bir film hala izlemediyseniz büyük bir badireden kurtulmusunuz demektir kesilikle tavsiye etmem
bence aldığı puandan biraz daha fazlasını hak eden bir film.mehmet ali erbil in oyunculuğu,o eski malkoçoğlu tarzındaki filmlerle harika kafa bulması ve eğlendirip güldüren yapısıyla izlenmesi gereken bir türk komedisi.
çok fazla beklentim vardı belki o yüzden pek begenmedim iyi hoş komikti ama filmde bir agırlık yoktu aşırı cıvıklık var o yüzden benden gecer not alamıyor