Kahpe Bizans
    3,2
    Kahpe Bizans hakkında görüşlerin ?

teomansonmez
    teomansonmez

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Cüneyt Arkın'ın filmlerini tiye alan absürd mü absürd bir Türk Filmi.Yönetmen-senarist Gani Müjde'nin kötü espirileriyle seyretmesi nerdeyse bir işkenceye dönüşsede Mehmet Ali Erbil için katlanılabilecek bir film aslında Kahpe Bizans.Ama gişede yakaladığı başarı elbette tartışılmaz bir gerçek.İzleğicimizi uzun bir aradan sonra tekrardan Türk filmlerine gitme alışkanlığını-tıpkı 80 öncesinde olduğu gibi- kazandırmış yerli filmlerden biri olduğunu elbette unutmayacağız.
    NOT:Senaryoyu Gani Müjde bugünlerde yeni Hababam Sınıfı serisiyle adını duyuran senarist Kemal Kenan Ergen ile birlikte yazmışlar.
    aynurhamamci
    aynurhamamci

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Vasat bir film bana göre.Başrol oyuncuları da iyi seçilmemişti(yine bana göre tabi).İyi sahneler vardı ama kötü oyunculuktan dolayı arka planda kaldı.Bazı esprilerde de aşırı kasmışlardı.
    fearless
    fearless

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Filmi çok beğeniyorum,çok eğlenceli ve komik buluyorum.
    Ceren S.
    Ceren S.

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Güzel ama birkez daha izlemiyceğim bir film yani 70 olmuştur herhalde!
    finallyfree89
    finallyfree89

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    eski dönem bizans filmlerini çok güzel ti'ye alan bir film olmuş cem davran ın oyunculuğu çok iyidi filmde cast ona göre çok uyumluydu mehmet ali erbil in de filmde oyunculuğu fena değildi yanlız biraz eksagratif bir yapıdaydı bunu dışında film kurgu ve özgünlük olarak çok başarılıydı ara roller de oldukça başarılıydı örneğin süt anne rolünde iyi bir grafik izlenmiş tam yerlerinde senaryoya dahil edilmiş teknik açıdan da kurgusal açıdan da başarılı bir film olmuş bana göre başarılı bir eleştirel opus
    exxebrk
    exxebrk

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    çok kötü bir filmdi özellikle mehmet ali erbil hiç beklemediğimiz derecede kötü bir performans göstermiş
    makarna1976
    makarna1976

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    komik.ancak herkes tarafından yıllarca yapılan espirilerin ön planda olduğu ancak yinede bence Türk Sineması için güzel bir gelişmenin göstergesi.
    demirtugba34
    demirtugba34

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    güzel ama artık izlemekten bıktığım bi film
    ozgurparis101
    ozgurparis101

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Güzel bi film fakat mehmet ali erbil sanki bütün oynadığı filmlerde hep aynı karakter özelliklerine sahip kişileri canlandırıyor sanki bende artık mehmet ali erbil in oynadığı filmlere karşı bi ön yargı oldu.
    jokerr-2
    jokerr-2

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
    komik bi film.acayip gülmüştüm
    karizmatik062915
    karizmatik062915

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    şu mehmet ali oynayıpta hoşuma giden tek bi film bile yok çünkü oyuncu değil
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    oyunculuk adına o zaman daki gündemde olan insanların filme olan katkılarıyla bir film kötüyse nasıl berbat bir film haline getirilinebilinir türü bir şey olmuş
    Rinnegan
    Rinnegan

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Fena değildi boş vaktiniz varsa veya televizyonda falan rastlarsanız izleyebilirsiniz.7/10
    herhangibirsey
    herhangibirsey

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en berbat film diye hatırladığım tek film.. 10 üzerinde 1 bile fazla gelir!
    teo-17
    teo-17