4,6
Kara Şövalye hakkında görüşlerin ?
10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin en mükemmele yakın oyunculuğunun (Joker-Heath Ledger) canlandırılmış olduğu mükemmel film. Nolan kardeşler çizgi film yapsa izlenir. İnanılmazlar... 10/10
12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filme bugün gidebildim ve çok beğendim, zaten Batman filmlerini hep sevmişimdir ama bu daha bi güzeldi... Heath Ledgerin bu başarıyı görmemesi çok üzücü ama alkışları duyuyordur elbet o ne mimiklerdi.....
10 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Bu filmi turkce dublaj izleyince filmden kopuyorum kesunlikle orjinal dilinde izlenmeli ve keske yas siniri gozetilmeden daha kanli cekilseydi dedigim bir yapim o siddeti net gormek daha etkileyici olurdu
18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Heath Ledger iyi oynamış fakat bu filmi çok iyi yapmaz yada başyapıt falan denilemez. tamam güzelbir film , izlenilmesi gereken bir film , batman serisi içindeki en iyiside denilebilir ama çok abartan arkadaşlara sadece şunu söylemek istiyorum ' Heath Ledger iyi oynamış hepsi bu ' iyi seyirler ...
13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Joker hariç diğer oyuncular çok sıradan, ve vasat. Özellikle Batman çok zayıf kalıyor.Joker alkışlar ama film 5 puanı ancak alır.Sıradan bir film.
11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
jokerin karakter analizinin süper yapıldığı bir film olmuş.filmin adı 'joker' olsa yeridir. batman karakterinde bence bale yetersiz kalmış.rol pek kendisine oturmamış. onun dışında bol şaşırtmacasıyla , heyecanını ve aksiyonunu son ana kadar sürdürebilen nadir filmlerden. 8/10
28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Pek bir şey yazmaya gerek yok izlerken mest oluyorsunuz. 10 üzerinden 11 olsa verirdim ama yok 10/10
29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten şimdiden efsane bana göre. Biraz önce izledim filmi Imaxde ve öneririrm buraya gitmenizi de gerçekten çok daha farklı bir atmosfer oluyor. Özellikle Imax ile çekilmiş sahnelerde ve Batmanin uçuş sahnelerinde farkı anlayabiliyorsunuz. Film kusursuza yakın göründü gözüme özellikle her sahne için ayrıca özen gösterilmiş. Araba sahnelerinden tutun binlerce polisin bir anda dağılmasına kadar her şey mükemmeldi. Imdb listesinde 1.likten de düşeceğini pek sanmıyorum 150.000 oyu geçip 9.4 puanda olan bir filmin ordan düşmesi gerçekten çok zor anca yeni bir film onu geçerse düşebilir.Özellikle tüm karakterlerin üstünde çok durulmuş Joker,Batman,Çift Yüz,Alfred hepsi tam uymuş diyebilirim. Tabi ki aralarında en çok dikkat çeken Joker. Bana göre Joker bundan daha iyi canlandırılamazdı ve büyük ihtimalle de Heath Ledgerın Jokeri sinema dünyasındaki son Joker olacak.Gerçekten tam bir Joker hatta gördüğümüz kadarıyla bu film sayesinde birçok kişi Joker hayranı oldu. Daha önceki filmlerde her zaman Batman favori adamken dengeleri resmen terse çeviren bir yapım olmuş. Bir Batman filmi bu kadar iyi olabilirdi ve şuanda da sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri..
3 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
çok keyifli hiç sıkılmadan izleyeceğimiz bir fantastik başyapıt film üyelerden aldığı puanı hak ediyor iyi seyirler
2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film daha vizyona girmeden 9.5 ortalama ile oylandigini görünce acikcasi sasirmistim. Filmi izledikten sonra, Bu kadar abartilmasini anlayamadim. Gercekten güzel film ama 9 yada 10 verilecek film degil asla... Bu seviyede olan diger kült filmlere saygisizlik olur.. 7/10
2 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Neden Bu kadar ciddisin sen ? " Filmi ilk izlediğimde film bana karmakarışık gelmişti. Ama 2. izlediiğimde filmi anladım ve büyüsüne kapıldım . Ben batman hayranı olan biriyim ayrıca dceuyuda başarılı bulurum aşırı derece dceunun basit bir evren olmadıgını kanıtlayan seri şüphesiz Nolanın yaptıgı batman serisidir . Tim burton önceden bir seri yapmayı denemiştir ama kısmen başarılı olabilmiştir. Christoper Nolan ise Batman evrenini adeta baştan yaratmıştır. Karakter originlerine kadar her dokunuşuyla filmleri büyülemiştir. Jokerin akıllı biri oldugunu bu filmde batmanin kimliğini açıklaştıracak derece köşeye sıkıştırmasından anlıyorsunuz. Sinemaya bu kadar iyi bir Joker- Batman hikayesş yansıtmak zor bir iş ama Nolan iyi dokunuşlarıyla bunu yapmay beceriyor. Heath Ledger ( Nur içinde yatsın ) Joker karakterini öle benimsiyor ki filmi kendi başına götürüyor aksiyon sahneleri çekim teknikleri müthişti . İzlemeseniz cok pişman olucağınız bir film dark knight Özellikle sunduğu kalite ve senaryo tadından yenmez 9.7
20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gayet iyi dahası zaten can sağlığı ha yalnız şuda var ilk film daha iyiydi.
12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bazı sebeplerden dolayı Tr Dublajlı olarak seyretmek zorunda kalsam da çok iyi filmdi.
26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
oyunculuk kalitesi yüksek bir filmde olsa konuyu yeterli bulmadım. filmde soru işaretleri vardı. joker her defasında herşeyi çok iyi planlaması mantıklı değildi. yakalandığında neden makyajını silip yüzüne bakmadılar orasıda garip fakat sonuçta mistik bir film. batman neden uçuyor? yada örümcek adamın neden ağları var? diye eleştirilmez. neticede bu tarz filmler biraz hayal ürünü ve izlerken ne olursa olsun tadını çıkarmak gerek.hayatımın filmi diyemesemde güzel bir film izlenmesini tavsiye ederim. 10/7
20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Dün 2. kere gittim,we Joker e hayran kaldım tekrar..1 de IMaX da gitmek gerek..Bu filmi beğenmeyenlere 1 sey diyemeyeceğim,ilginç 1 zewkleri olmalı..Konuşup da filmi beğenmeyen biri çıkmadı henüz.Sadece süresi uzun gelebilir,onun haricinde film enfes we ötesi,çok iyi 1 film görmek istiyorsanız,mutkala gidin,sonra da Memento yu 1 daha izleyin..10/10