Kara Şövalye
4,6

mvpengin
mvpengin

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
süper bi film olmuş joker inanılmaz.jokerin yüzündeki yaranın nasıl olduğunu anlattığı sahne süper...
hikq
hikq

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
heath ledger :(:(
sesa67
sesa67

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
Birçok film belli bir ana tema üzerine (gerilim, macera, komedi gibi) kurulur. Birden fazla konu üzerine yapılan filmler genellikle dağınık veya yüzeysel olur. Fakat Kara Şövalyede C.Nolan, filmin türü bölümünde yazan dram, macera, aksiyon, suç, gizem temalarını öylesine güzel harmanlamışki, film bittiğinde hiç bir eksiklik hissetmiyorsunuz. Özellikle Joker ve Harvey Dent karakterleri ile anlatılan suç ve suçluya bakış çok iyi işlenmiş. (Böylesine güzel bir anlatımı Colleteral ile Tom Cruiseta yaşamıştım). Oyunculuklar için ise ne söylenirse az, özellikle de Heath Ledger için. Ama yine de her ne kadar onun gölgesinde kalmış gibi gözüküyorsa da, Christian Balein hakkının da verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Batman Begins ile birlikte bu rol için çok doğru bir seçim olduğunu iyiden iyiye ispatlıyor. Sonuç itibariyle bence almış olduğu tüm övgüleri hakeden, arşivlerde muhakkak bulunması gereken bir film meydana çıkarılmış. Emeği geçen herkese tebrikler...
iron-punisher
iron-punisher

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle yılın en iyi filmi olabilecek türden. Heath Ledger ise bu son rolüyle kesinlikle saygıyla anılmayı hakediyor. Nefesimizi tutup izlemekten başka yol yok. Bir de tavsiyem, bu filmi sinema salonlarında izlemeye çalışın.
Erdem Yılmaz
Erdem Yılmaz

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence Heath Ledgera kesin oscar verirler adam öldü bide onun anısına kesin alıcak.gerçi ölmesede alması gerekiyo da.bir insana joker rolü bu kadar yakışır ya.çok güzel bir filmdi.
superselocan
superselocan

ger
gerçekten çok başarılı bir film.fragmanından ve puanından da belli oluyor.sinema tarihinin en yüksek puanını alan filmlerden bitanesi olmayı başarmış.çok beğendim.özellikle yabancı dilde izlemenizi tavsiye ederim.öyle dahada keyifli oluyor.türkçe dublajı ben pek gerçekçi bulmuyorum.
loopus-3
loopus-3

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
tim burtonun batmanlerinin neresini savunuyorsunuz.batmanın babasını joker öldürür.komiser gordon yürümeye hali yok kilolu.batmanın kafası dönmez.film boyunca bi kere dövüşmez.michael keaton polat gibi kasılır.gotham city lunapark gibi.iki suratın hali gene öldürdü beni gülmekten.adam mahkemeye asit sokmuş.tabanca sok içeride çek vur bari.jack nicholsonun kariyerini oyunculuğunu asla tartışmam ama sadece joker rolü için diyorum heat ledger kat kat üstün.
alieray76
alieray76

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi bu akşam izledim ve gerçekten umduğumdan çok daha iyi bir film. Joker rolündeki Heath Ledger Jack Nickholson u aratmayan perfonmansıyla çok iyidi. Film deki christian bale yeteneğiyle Batman rolüne çok iyi oturdu. Görsel efektler ve konunun derinliği nefes aldırmıyor. Gerçekten bu işi adamlar çok iyi yapıyorlar. ve bu çok iyi bir iş...
sansar79
sansar79

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi imaxte altyazı ile orjinal diliyle izleyin o zaman jokere bir daha aşık olacaksınız.
filmin kahramanı Batman değil, kesinlikle JoKeR. Rachelı oynayan yeni kız bence olmamış, kate holmes kadar asabi değil. Herkesin mutlaka seyretmesi gereken bir başyapıt, film değil bu...
knocked-up
knocked-up

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
heath ledger, heath ledger, heath ledger, heath ledger, heath ledger, heath ledger ve efsaneleşen bir oyunculuk.huzur içinde yatsın.
thecrims100
thecrims100

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
evet. dün görünce acayip şaşırdım. imdb de en ii 250 film arasında 1. olmuş. daha izlemedim en yakın zamanda izliyicem. o zaman yorum yaparım.
melo1199
melo1199

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film burda yazanlar kadar abartılıcak bi yapım deil kesinlikle, filmi bu kadar izlettiren etkinin film başlamadan Heath ledgerin yaşamını yitirmesi olarak düşünüyorum,ayrıca jokeride çok güzel oynadığınıda söylemeye gerek yok,tavsiyem filmi izlemediyseniz çok bi beklentiye girmemeniz 10/7
dark--knight
dark--knight

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film süperdi Christian Bale batmanin sakin tavırlarını çok güzel oynamıştı filmi izlemeden önce yorumları okudum ve bi joker nası bu kadar iyi olabilir diye düşündüm ama filmi izledikten sonra yorumların ne kadar doğru olduğunu anladım ama Heath Ledger öldüğü aklıma geldikçe nasıl ölür diye düşündüm daha 3te oynuycaktı:(
cihankazanci
cihankazanci

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bazı filmlerin güzelliği tartışılabilir. Ama böyle bir filme kötü söz söyleyeccek biri sinemadan anlamıyor demektir.

Film uzun ve sürükleyicidir. zamanının değerini bilenler bu seyir zevkini kaçırmasınlar...
handsome273
handsome273

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem bir görsel şölen ve müthiş bir başyapıt!!!Joker için diyecek söz bulamıyorum,bu filmi gerçekten herkese tavsiye ediyorum.Vizyondan kalkmadan herkesin izlemesi gereken bir film.Bu yılın en iyi erkek oyuncu ödülü ise şimdiden belli oldu sanırım;Heath Ledger!!!