uğur tazegül........................tolga_taze24@hotmail.comfilm hakkındaki yorumum10 üzerinden 8Son zamanlarda izlediğim ve ne olacak die beklediğim ender filmlerden biri. Çok çarpıcı, sizi merak içinde bırakan ve bu merakınızı bir suikastın tüm ayrıntılarını farklı bakış açıları ile sunarak sinema severleri doyuran bir film gerçekten. Filmin ana konusu Amerikan başkanına düzenlenen suikast fakat diğer filmlerden farkı bu suikastta yer alanların farklı bakış açıları ile size sunulması. ilk olarak gazeteci gözü ile suikastı görüyorsunuz. Sonra film geri sayıyor ve bu sefer başkanı korumakla görevli kişinin gözünden suikastı izliyorsunuz. Sonra film tekrar geri sayıyor ve bu kez suikastı izleyen birinin gözünden daha sonra suikastı düzenleyen ve rol alanların gözünden derken suikastın tüm gerçeklerini görüyorsunuz. Her seferinde filmin başa sarması sizi acaba ne olacak hissi ile bırakıyor ve sondaki aksiyon ile de yerinizde duramıyorsunuz. Filmin tek kötü tarafı sonu sanırım. Baştan sona kadar sizi şaşırtan ve beklenmedik şeylerin olması ile devam eden senaryo sonda biraz saçmalamış açıkçası. Sonunu söylemiyim ama yerde ararken gökte buldum misalinin gökten elime düştü şekli olmuş açıkçası. Aksiyon tutkunlarının çok seveceği, sıkılmanıza bir saniye bile izin vermeyen ve sinemaya gidip izlemeye değer bir film.