"kendini teröristlerden daha zeki sanan Amerikalılarla, kendini Amerikalılardan daha zeki sanan teröristler ve kendini seyirciden daha zeki sanan bir senarist" :))))
Nacizane yorumum şöyleki; filmden çıkan "Amerika bi yeri bombalıyorsa haklıdır" mesajını çıkarırsak, hatta filmdeki bütün Amerikalıları çıkarırsak:) süper bi film olabilirdi. Sonu çok çarpıcı değildi ama kurgusu oldukça sürükleyici.
muthis bir film sahane kurgusıkılmadan hatta cogu sahnede vay be diyerek izledimbence kotu bir yorum yerine ovulmeyi kesinlikle hakkeden bir film olmus
gerçekten iyi bir film olmuş. böyle bir şey izlememiştim. etkileyici ve sürükleyici bir film. bir tek takıldığım ve keşke öyle olsaydı dediğim bir şey var. film baştan sonra hiç kesilmeden verilseydi, tekrar tekrar başa dönülmeden karakterler üzerine odaklanarak psiko-analiz yöntemiyle bir bakış açısı yaratılsaydı daha da etkileyici olabilirdi sanıyorum.
Ben bu filmi çok begendim baştan sona ekrana kilitleniyosunuz ve 1 saniye bile gözünüzü ekrandan alamıyorsunuz çünkü hiçbir detayı kaçırmak istemiyosunuz. Kurgu, olayları anlatış şekli etkileyici; aksiyon sahneleri bir o kadar iyi. Her bakış açısında puzzleın parçalarını bir araya getiriyorsunuz ve son sizi ürkütüyor! Yalnız suikast ve adamın kardeşini ellerinde tutma arasında bi baglantı kuramadm kesinlikle tekrar izlemem gerekiyor her şeyi yerine oturtabilmek için :) sürükleyici film izlemeniz tavsiye edilir
Bir olay başkaları tarafından görülenleri anlatan bir film. 7 kişinin gözünden teker teker anlatan film insana sıkıcı gibi geliyor olabilir. Ama filmin sonlarına doğru hangisinin en doğru olayı yaşadığını siz görmelisiniz. Biraz diğer filmlere göre biraz heyecanlı değil diyebilirim. Ama izlerseniz bir şey kaybetmezsiniz.
Lost'un starı Matthew Fox ismini görünce izledim. Film beklediğimden daha iyi çıktı. Film de bolca flashback var. Görmek ile bakmak arasında ki farkı anlamak için bir film. İyi bir aksiyon.