teknolojik açıdan biraz uçmuş olsalar da mükemmel bir filmdi..temposu hiç düşmedi..uzun zamandır sinema salonundan bu kadar memnun ayrılmamıştım..mutlaka izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum:)
Yönetmen gerçekten iyi iş çıkarmış Ronin'den sonra seyrettiğim en iyi araba sahneleri bu filmde. Ama filmin geneline bakılınca ve oyuncularada baktığımda birşeyler eksik ya bu filmde detirtiyor. Ve kurguyu yapan teknik ekibe helal olsun diyorum. 10/7
kısık ateşte 15 dakikayı seyredeniniz vardır.filmde ata demirer ve haluk bilgine gibi nitelikli oyuncular vardı ama kurguyu yakalayamadılar ve sıkıcı bir film oldu.bakış açısı da aynı kısık ateşte 15 dakikanın genel perspektif senaryosunu andırıyor.ama küçük bir ayrıntı;film mükemmel olmuş.her yönüyle...bizle yabancılar arasındaki bariz farkı bu iki filmi seyredip anlayabilirsiniz.
Şimdilik bu yılın en iyi filmlerinden biri. Film sırasında farklı bakış açılarını görmek için zaman geriye alınıyor. Hepsini dengeli bir şekilde kotarmak için çok çalışmışlar. Film ayrıca; teknolojinin iyi kurgulanmış bir suikasta alet edilebileceğini gözler önüne seriyor. Dublör ve başkan için ayrı numaralar düzenlenmiş. İzlemeyen sinemasever kalmasın derim.
film izlenir gayet güzel,farklı bakış açılarından suikast anlatılıyor,yalnız fragmanı izlemeden gitmenizi öneririm zira acayip bi spoiler var fragmanda!
çarpıcı bir aksiyon,harika bir kurgu... bu filmde kim ne yapmış hepsini tek tek görüyosunuz.. kesinlikle ve kesinlikle izlenmesi gereken bir film. görsel efektlerinden ses düzeneğine senaryasundan işlenişine mükemmel...
Kusursuz bir suikast planı ve 8 farklı kişinin bakış açısından olayın nasıl geliştiğini görüceksiniz. Filmde kurgu süper ve harika bir senaryo filmi izlerken hiç boşuna tahminler yürütmeye çalışmayın çünkü yanılıcaksınız. Sağlam bir oyuncu kadrosuna sahip, durmak bilmeyen aksiyon ve adrenalin içeren sizleri koltuğunuza çivileyecek ve nefeslerinizi tutacağınız bir film. Herkese tavsiye ediyorum kesinlikle izleyin harika bir film sakın kaçırmayın.