Bakış Açısı
4,1

filmdenanlar
filmdenanlar

28 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
aksiyon bakımından dolu dolu.bu tür filmlerden hoşlananlar kaçırmasın
rama-zan87
rama-zan87

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
öncelikle film güseldi. baslarda insanı fazla baglamasada sonlarda heyecanın doruga ulastıgı bir film di.
( arkadaslar bu filmle ilgili degil ama bazı filmlere puanlarınızı verirken daha samimi olursanız sevinirim ortalık sonra çöplüğe dönüyor böyle kaliteli bir siteye yakısmıyor.)
fedayan
fedayan

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
farklılık yaratmak adına yapılmış bir film.... klasik başkana suikast kaos tarzı bi film hızlı ve aynı kareler bi olay karşısında farklı kişilerin olay karşısındaki durumları yani bakış açıları anlatılmış filmin çabuk son bulması ayrı bir hayal kırıklıgı sabit bir konu... sürükleyicilik yok, aynı ortam, aynı olay, sadece farklı bakış açılarından ele alınan bi film.anlayacagın izlenmemesi gereken bi film....
muskulpesent
muskulpesent

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
amerika her zaman kurban durumunda zaten (!) fakat tüm politik görüşlerin dışında akıcı güzel bir aksiyon olmuş 10/7
Selma S.
Selma S.

18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu zamana kadar izlediğim başkana suikast filmlerinin en ii diyebilirim, çünkü en azından bu farklı bi açıdan işlemiş konuyu ve heyecanlı bi biçimde izleyebiliosunz filmi kısacası tavsiye ederm...
Mertkan05
Mertkan05

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok iyi bir filmiFilmde 5-6 kere aynı yeri izledik ama her izleyişte ayrı bir tat vardıkaçırılmayacak bir filmtek kelime on zamanların en iyi filmelerinden
jeolog2017
jeolog2017

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Sırf amerikan propogandası yapmak için yapılmış bir film, Lost un yıldızı Matthew Fox da işin makyajı,hayranıysanız çok heveslenmeyin zira çok da sahnesi yok. Yüzlerce film var böyle, buna benzer birkaç film izlemişinizdir emin olun.
Şan Yü
Şan Yü

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Beğenmeyen arkadaşların neyi beğenmediklerini anlayamiyorum am film iyi, bir sinema sever mutlaka seyretmeli.
Farklı tarzı hemen hoşunuza gitmesede filmin sonunda seyretttiğinize değidini düşüneceksiniz..
Son zamanların iyi filmlerinden biri
Kısacası notu 8/10
angelarwen-2
angelarwen-2

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
film kurgu olarak güzel gerçekten ama aynı sahneyi 15 kere izleyince insan bunalıyor
erdemceliker
erdemceliker

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmi şimdi izledim..

Sinemada izleseydim keşke dedim.. Gerçekten güzel bir film.. Sonunda şaşırtıcı bitmedi ama güzeldi..

8 verdim..
bingolfatih60
bingolfatih60

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
belkide büyük beklenti içinde olduğumdan sarmadı film beni.sonunuda beğenmedim pek.hatta hiç.ama izlemeye değer...
nemliduvar
nemliduvar

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Eğer Action arıyosanız doğru filmdesiniz. Benim gibi aksiyon tutkunları için birebir. Ayrıca bazı insanlar buradaki yorumlara göre film izleyip izlemeyeceğine karar veriyor. Bence bundan vazgeçin, filmin adındanda anlaşıldığı gibi buda bi "bakış açısı". Bir filmden herkes aynı keyfi alamaz. Bana kalırsa harikaydı. 15 dakika içinde gelişen bir olayı tüm insanların gözüyle seyrettik. Gizli servis/başkan/yerel halk vs. vs. Gerçekten aksiyon tutkunları için birebir.
tusunlai
tusunlai

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bakış Açısı herşeyi özetleyen bir deyim zaten ama yine de bu filme olumsuz yorum yapanları anlayamıyorum...
Filim beyenme konusunda çok gıcık olan ben bile bu filmi soluksuz izledim , kurgu , oyunculuk , hikaye her şey muhteşemdi...
Mutlaka izlenmesi gereken bir baş yapıt..
npls
npls

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
güzel kurgulan mışş hoş bir film tavsiye üzerine izledimm ve tavsiye ediyorumm konusu zor film sevenler için ideall
legendbob66
legendbob66

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
mükemmel arkadaşlar filmde herşey var çözmek istiosun ama bütün olay filmin sonunda kopuo zaten izlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim zaten çokda uzun bi film deil yerinde bitmiş bence