Ahmet Büke
6 Nisan 2022 tarihinde eklendi
abd başkanını kaçırma hikayesi… sürekli aynı 20 dakika etrafında dönen film… süre falanda çok uzun değil ama muhtemelen kurgudan dolayı sürükleyicilikde büyük sıkıntı var.. Orijinal bir şey denenmiş ama bence olmamış..
Lost'un starı Matthew Fox ismini görünce izledim. Film beklediğimden daha iyi çıktı. Film de bolca flashback var. Görmek ile bakmak arasında ki farkı anlamak için bir film. İyi bir aksiyon.
öncelikle konusu beni çok etkiledi ilk kez karşılaşacağınız türden ve sizi biraz daha içine çekiyor şiddetle tavsiye ederim kurgu ve en önemlisi geçişlerin bu kadar etkili yapılmasıyla sehir zevkine varacaksınız özellikle Forest Whitaker en iyi filmi diyebiliriz pişman olmazsınız iyi sehirler
Bir olay başkaları tarafından görülenleri anlatan bir film. 7 kişinin gözünden teker teker anlatan film insana sıkıcı gibi geliyor olabilir. Ama filmin sonlarına doğru hangisinin en doğru olayı yaşadığını siz görmelisiniz. Biraz diğer filmlere göre biraz heyecanlı değil diyebilirim. Ama izlerseniz bir şey kaybetmezsiniz.
zekice bir kurgu, harika bir film...... şaşırıyorum bu filme olumsuz eleştiri getirene sıkıcı olduğundan bahsediliyor ,inanılmaz zekice ve değişik bir kurgu ile tasarlanmış bu film bence 9/10... ama gerçi normal , bir tecavüz olayından bile bilmem kaç bölüm dizi üreten ve reyting rekoarları kıran ve tamamı aynı tarz dizi üreten sektor herhalde haklı... bir ülkenn film anlayışı ancak bu kadar olur... ve zekice kurgulanmış bir film zor çıkar ..sıkışmış kalmışız kalıplara ve o kalıpların ardıda yok gördüğüm kadarıyla....
uğur tazegül........................tolga_taze24@hotmail.comfilm hakkındaki yorumum10 üzerinden 8Son zamanlarda izlediğim ve ne olacak die beklediğim ender filmlerden biri. Çok çarpıcı, sizi merak içinde bırakan ve bu merakınızı bir suikastın tüm ayrıntılarını farklı bakış açıları ile sunarak sinema severleri doyuran bir film gerçekten. Filmin ana konusu Amerikan başkanına düzenlenen suikast fakat diğer filmlerden farkı bu suikastta yer alanların farklı bakış açıları ile size sunulması. ilk olarak gazeteci gözü ile suikastı görüyorsunuz. Sonra film geri sayıyor ve bu sefer başkanı korumakla görevli kişinin gözünden suikastı izliyorsunuz. Sonra film tekrar geri sayıyor ve bu kez suikastı izleyen birinin gözünden daha sonra suikastı düzenleyen ve rol alanların gözünden derken suikastın tüm gerçeklerini görüyorsunuz. Her seferinde filmin başa sarması sizi acaba ne olacak hissi ile bırakıyor ve sondaki aksiyon ile de yerinizde duramıyorsunuz. Filmin tek kötü tarafı sonu sanırım. Baştan sona kadar sizi şaşırtan ve beklenmedik şeylerin olması ile devam eden senaryo sonda biraz saçmalamış açıkçası. Sonunu söylemiyim ama yerde ararken gökte buldum misalinin gökten elime düştü şekli olmuş açıkçası. Aksiyon tutkunlarının çok seveceği, sıkılmanıza bir saniye bile izin vermeyen ve sinemaya gidip izlemeye değer bir film.