Film beni pek tatmin etmedi desem yeridir.Film bir olayı farklı insanların bakış açısından anlatarak bilindik suikast konulu filmlerin dışına çıkmaya çalışsada bunu başaramıyor.Kısacası izlesenizde olur izlemesenizde....
Makine gibi yapılmış kurgusu bi süre sonra sıkmaya başlıyo.bi kere daha geri alsa çekilmezdi.şaşırtıcı olduğunu söyleyemem.24 dizisinde ki gibi bi aksiyon bana 24teki jack bauer i izliyomuş hissini verdi.şaşırtıcı olduğunu söyleyemem.saat sayacı bile aynıydı.forest ın dışında hiç bi oyuncuk yoktu.Sigorney Weaver oynamasada olurmuş.ama kovalamaca sahneleri iyiydi gerçekten.
Senaryonun işlenişi olsun,tempo olsun iyi bir film.Size aynı zaman dilimini yani 23dkyı tekrar tekrar farklı bir şekilde işleyişi çok etkili.Gayet güzel sıkılmadan izleyeceğiniz bir film olmuş kanımca.
Konu olarak evet hep aynı konu ama gnel olarak film çok güzel değişik bir film olmuş etkileyici ve çok sürükleyici bir film hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz...
müüükkkeeemmeell bir film ne zaman başladığını ve ne zaman biteceğini kestirmeniz çok güç nefessiz kalmak istiyorsanız izleyin nefes keseen bir film :)
slm arkadaşlar bn bu filme gittim ve başta çok sıkıldım herşey tekarar tekrar başa dönüyordu ama sonra süper geldi yani gerçekten çok başarılı bir film olmuş zaten oyuncuları işi bitiriyor.süper ötesi suikasti bu kadar açık detaylarla anlatmış ki insan sonradan olucaklara şaşırıp kalıyorr bnce güzel