Bakış Açısı
    4,1
    Bakış Açısı hakkında görüşlerin ?

gurkanakkaya
    gurkanakkaya

10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    vasat bir film...oyunculukları,kurgusu her şeyi vasat...
    sivzar
    sivzar

3 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Filmin kurgusu ilginç.Tempo hiç düşmüyor.Fakat Amerikan sinemasına özgü klişelerle dolu.10/7
    konuk-85
    konuk-85

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    ooo son zamanlar izlediğim en iyi filimdi. biara film bitmesin die dakikasına bile baktım keşke biraz daha uzun olsa die.. şiddetle tavsiye
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    temposu bir an bile düşmeyen bir film ve daha ilk dakikasından itibaren sizi bir çok açıdan etkilemeyi başarıyor.
    ferhatkaan
    ferhatkaan

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Film beni pek tatmin etmedi desem yeridir.Film bir olayı farklı insanların bakış açısından anlatarak bilindik suikast konulu filmlerin dışına çıkmaya çalışsada bunu başaramıyor.Kısacası izlesenizde olur izlemesenizde....
    kermenn
    kermenn

29 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    abi film supper ama sonunu cok cabuk getirmişler insan biras daha vayyy be dedirterek bitirirdi.. :D
    titofloyd
    titofloyd

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Makine gibi yapılmış kurgusu bi süre sonra sıkmaya başlıyo.bi kere daha geri alsa çekilmezdi.şaşırtıcı olduğunu söyleyemem.24 dizisinde ki gibi bi aksiyon bana 24teki jack bauer i izliyomuş hissini verdi.şaşırtıcı olduğunu söyleyemem.saat sayacı bile aynıydı.forest ın dışında hiç bi oyuncuk yoktu.Sigorney Weaver oynamasada olurmuş.ama kovalamaca sahneleri iyiydi gerçekten.
    leopar-1972
    leopar-1972

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Senaryo ve oyuncuları iyi. Filim farklı bir bakış açısı ile çekilmiş. Herşey yerine oturmuş zevkle izlenilesi film. Tavsiye ederim.
    berk-ay1987
    berk-ay1987

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    oldukça etkileyici bir film,sonu alışıldık amerikan filmleri gibi olsada geneli güzel,aksiyon severlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir film..
    dr-
    dr-

20 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Çok iyi bir film..Kurgu,oyunculuk,senaryo. Şaşkınlıkla izliyorsunuz her sahneyi ve temposunu sonuna kadar hiç kaybetmiyor.Tam puan.
    monsermose
    monsermose

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Senaryonun işlenişi olsun,tempo olsun iyi bir film.Size aynı zaman dilimini yani 23dkyı tekrar tekrar farklı bir şekilde işleyişi çok etkili.Gayet güzel sıkılmadan izleyeceğiniz bir film olmuş kanımca.
    demircioglu1903
    demircioglu1903

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Konu olarak evet hep aynı konu ama gnel olarak film çok güzel değişik bir film olmuş etkileyici ve çok sürükleyici bir film hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz...
    acigercekler
    acigercekler

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    müüükkkeeemmeell bir film ne zaman başladığını ve ne zaman biteceğini kestirmeniz çok güç nefessiz kalmak istiyorsanız izleyin nefes keseen bir film :)
    nilay-witch
    nilay-witch

17 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    slm arkadaşlar bn bu filme gittim ve başta çok sıkıldım herşey tekarar tekrar başa dönüyordu ama sonra süper geldi yani gerçekten çok başarılı bir film olmuş zaten oyuncuları işi bitiriyor.süper ötesi suikasti bu kadar açık detaylarla anlatmış ki insan sonradan olucaklara şaşırıp kalıyorr bnce güzel
    iceman190587
    iceman190587

17 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Fim gerçekten kaliteli ve güzel bir film. İzlenmesi gereken akıcı bir film