izlemeyen arkadaşlar için çok açık yorum yazmak istemiyorum. filmin başından itibaren az çok sonunu tahmin edebildim.daha çarpıcı bi son olabilirdi bence yine de kötü sayılmaz.
Kesinlikle izleyin derim ve sakın, Değişik ve çok etkileyici bir tarzda yapılmış bir kurguyu anlayamayanların sıkıcı gibi yorumlara bakmayın. Her saniyesinde heyecan dolu, sizi sonuna kadar içinde tutan, adı üzerinde muhteşem bir aksiyon!A must watch!
daha önce de pek çok kez çekilmiş olan farklı olayların aynı yerde kesişmesi ya da aynı olayın farklı kesişimleri şeklinde niteleyebileceğimiz kurgu tarzını görüyoruz burada da.iddialı bir kadro var,konu da fena değil.ufak tefek sorunları olmasına rağmen çok rahatsız edici değil.
Beğenmeyen arkadaşların neyi beğenmediklerini anlayamiyorum am film iyi, bir sinema sever mutlaka seyretmeli. Farklı tarzı hemen hoşunuza gitmesede filmin sonunda seyretttiğinize değidini düşüneceksiniz.. Son zamanların iyi filmlerinden biri Kısacası notu 8/10
zaman kaybı olarak değerlendirilebilecek bir film kişiyi eğlendirmeyen,meraklandırmayan sonu (bana göre)hüsranla biten hiçbir yaratıcılık barındırmayan gereksiz sayılabilecek bir film...
Aksiyon filmi olarak fena değil, ama Gerçekten de Amerikan propogandası insanın gözüne gözüne sokulmuş. Bu eksisini saymazsak fena film değil; ama bir Ronin filmi kadar da sağlam değil benim gözümde. Bu yüzden aldığı puan oldukça yüksek, en fazla 7 olmalıydı. Bence filmin hakkı bu kadar.
Sırf amerikan propogandası yapmak için yapılmış bir film, Lost un yıldızı Matthew Fox da işin makyajı,hayranıysanız çok heveslenmeyin zira çok da sahnesi yok. Yüzlerce film var böyle, buna benzer birkaç film izlemişinizdir emin olun.
Çok iyi bir filmiFilmde 5-6 kere aynı yeri izledik ama her izleyişte ayrı bir tat vardıkaçırılmayacak bir filmtek kelime on zamanların en iyi filmelerinden
Filmin farklı bir kurgusu olabilir ama klasik başkan filmi olmakla beraber yine amerika iyi, amerika melek, amerika mağdur, yeter artık bu tür filmleri yapmaktan bıkmadılar ama biz seyretmekten bıktık...
Açıkçası süper bir filim olmuş....Zamanınız varsa izleyin derim. Ustaca hazırlanmış bir filim, yalnız filim de sürekli tekrar eden bir konu var o biraz sıkabilir. Devamında sizi saten sürüklüyor konusu, izlemenizi tavsiye ediyorum
film güzel ve sürükleyici fakat sonlarına doğru aşırı saçmalaşıyor ve her amerikan filminde olduğu gibi zoraki bir amerikan kahramanı yaratılıyor.bunlara rağmen değişik kurgusu için bile izlenebilir.