legendbob66
10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
mükemmel arkadaşlar filmde herşey var çözmek istiosun ama bütün olay filmin sonunda kopuo zaten izlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim zaten çokda uzun bi film deil yerinde bitmiş bence
Değişik çekim stili olan bir film.Klasik aksiyonlara pek benzemiyor.Çok sürükleyiciydi kesinlikle bi başladığını hatırlıyorum bide bitişini, biran bile sıkılmadan izledim.Yönetmeni tebrik ediyorum.Basit olan bi konu ancak bu kadar ilgi çekici bi şekilde işlenebilirdi.Oyunculuklarda güzeldi.4/4 lük bir aksiyon filmi olmuş.Tavsiye ederim...
Hayatımda izledğim en iyi filmlerden biri.Düşündürücü,bir an bile sıkmıyor.Kurgusu ve filmin gidişatı çok uyumlu.İlgi çekici bir konusu var,kesinlikle izlenmeli.
muthis bir film sahane kurgusıkılmadan hatta cogu sahnede vay be diyerek izledimbence kotu bir yorum yerine ovulmeyi kesinlikle hakkeden bir film olmus
Bakış Açısı herşeyi özetleyen bir deyim zaten ama yine de bu filme olumsuz yorum yapanları anlayamıyorum... Filim beyenme konusunda çok gıcık olan ben bile bu filmi soluksuz izledim , kurgu , oyunculuk , hikaye her şey muhteşemdi... Mutlaka izlenmesi gereken bir baş yapıt..
Eğer Action arıyosanız doğru filmdesiniz. Benim gibi aksiyon tutkunları için birebir. Ayrıca bazı insanlar buradaki yorumlara göre film izleyip izlemeyeceğine karar veriyor. Bence bundan vazgeçin, filmin adındanda anlaşıldığı gibi buda bi "bakış açısı". Bir filmden herkes aynı keyfi alamaz. Bana kalırsa harikaydı. 15 dakika içinde gelişen bir olayı tüm insanların gözüyle seyrettik. Gizli servis/başkan/yerel halk vs. vs. Gerçekten aksiyon tutkunları için birebir.
Bir sahneyi anlamak için 10 kere izlemeniz gerekebilecek bir film. Senaryosu çok kasılmış filmlere örnek istenirse örnek verebileceğim 3-4 filmden biri. Oyunculuklara, görsel efekte, yönetmene yazık olmuş..
"kendini teröristlerden daha zeki sanan Amerikalılarla, kendini Amerikalılardan daha zeki sanan teröristler ve kendini seyirciden daha zeki sanan bir senarist" :))))
Nacizane yorumum şöyleki; filmden çıkan "Amerika bi yeri bombalıyorsa haklıdır" mesajını çıkarırsak, hatta filmdeki bütün Amerikalıları çıkarırsak:) süper bi film olabilirdi. Sonu çok çarpıcı değildi ama kurgusu oldukça sürükleyici.
Filmin senaryosu falan güzel ama yani bazı arkadaşların da dediği gibi aynı sahneyi 10 kere izleyince bayıyor insanı birazcık.Ama film sağlam özellikle de sonlara doğru tempo yükseliyor izlemek isteyenlere tavsiye ederim.