mindar lee
5 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Flm samimi içten olmasına karşın aykırı ilişkileri erkek erkeğe evliliği bence empoze etmeye çalışıyor cici samimi göstererek bunu neden yapıyorlar emin olmasam da bir amaç uğruna yaptıklarına inanıyorum. açıkcası ailem ile bu filmi izleyemem bu kadro ve cekicilikle daha güzel bir konu işlenebilirdi.
Adam Sandler'ın tüm filmlerini izlemesem de, izlediklerim arasında tartışmasız en kötüsüydü. bir şeyler olmaya çalışmış ama olamamış, iyi çocuk olmaya çalışan ama bunu da beceremeyen bir film. Komedi tarafı zaten başarısızdı. 1-2 sahne dışında güldüğüm bir yer olmadı. İçerik olarak "eşcinseller de insandır" deyip, sanki cesur bir film çekiliyor havasında olsa da son derece korkakça yazılmış bir senaryoydu. Eşcinselliğin normal karşılanması gerektiği mesajından çok acıma duygusu uyandıran bir filmdi. Eşcinsellliğe bakış açısı bu kadar kısır ve yüzeysel olan bir filmin kadına bakış açısının çok derin olması zaten beklenemezdi. Son derece yüzeysel ve işe yaramayan konulmak için konulmuş bir kadın avukat ve finalde saçma ötesi (resmen izleyeni salak yerine koyan) mahkeme ile bende ekşimiş yoğurt tadı bırakan bir film oldu. Kısaca zaman kaybı.
nasıl bu kadar olumsuz yorumlar alabilmiş anlamış değilim bu iğrenç, sıkıcı, hiç komik değil diyenler hangilerini beğeniyor acaba biz bu filmi 5 kişi akrabalarla izledik ve resmen gülmekten bayıldık hatta hayatımda en çok güldüğüm bir filmdi gerçekten harika kesinlikle 10/10 izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum
Milletin dediği gibi "çok komik" bir film değil sadece bırkac yerınde guldum ve bunlardan dırı de Chuck ın larry nın yatağında yatarken eskı karısının sesını taklıt etmesıydı :)Filmde verılen ders "gay olmak her onune gelen erkeğe sarkmak demek değildir".Jessica Biel a gelınce bu kadının guzel ve sexy hatun dısında bır performansını hatırlayan var mı?!