delicewatt
13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
adam sandler ve kevin james ikilisinden çok daha iyi bir film çıkarılabilirdi. hem uzun olmuş, hem de özellikle ikinci yarı kendini neredeyse tamamen eşcinsellik konusuna adamış ve bu nedenledir ki aman aman bir komedi filmi olmamış. seyredilir mi seyredilir, ama o kadar.
daha yeni geldim sinemadan click kadar güzel bir film değil ama adam sandler ne deolsa gülmemek elde değil bu filmle birlikte adam sandler serisini tamamladım
çok komik. Ben gerçekten çok güldüm. adam sandler ve kevin james çok iyi bir ikili oluşturmuşlar. Sinema salonundaki herkes (ben dahil) gülmekten yerlere yatıyorlardı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 10/10
Başı ve sonu gerçekten çok komik. Ortalarına doğru bi boşluk hissi var, sanki film ilerlemiyomuş gibi geliyo insana. İçine sokuşturulan yerli-yersiz dram teması olmasa da olur diyebilirim. Güzel bi komedi filmi ama senaryo daha değişik hazırlanabilirmiş.
adam sandler'dan kesinlikle beklenmeyecek bir film.son derece kötü 5 üzerinden 2yi bile zor veriyorum.110dakikalık bir film herbi 15 dakikada bi espri olduğunu düşünrsek 7-8 espri düşüyo.ben beğenmedim yorumları okudum çok komik diye yorumlar var.bana entresan geldi açıkcası.kesinlikle bir sinema filmi değil al evine dvdsini hatta vcdsini.dvdsini almaya bile değimez ki ben dvd koleksiyonu yapan ve sinema yönetmenliği okuyan bi adam olarak bunu söylüyorum.hesap edin. neyse filmden bayaa soğuttum galiba ama bilin yani boşuna bu filme para vermeyin.tamam film güzel başlıyo bi beklenti modlarına giriyosun ama dakikalar geçtikçe filmden soğuyosun. nesee hadi ii seyirler:)
Cuma günü ilk seansta arkadaşımla izledik ve gülmekten öldük sadece güldürmüyor ayrıca duygusal yanlarıda var filmin bence gidin ve izleyin Adam Sandlerın hiçbir filmini kaçıramam bence izleyin çok çok güzel..