Filme gitme nedenim herkesinki gibi Adam Sandler idi.. Ve herkesteki intiba gibi benimde beklentimin çok çok üstünde bir filmdi. Ve yine herkes gibi biz de çok çok güldük.Beni üzen ise tek bir konu vardı, eskiden yanından bile geçmediğimiz muhabbetler bugün artık film oluyor izliyoruz ve de çok beğeniyoruz iyi yapımlar olduğu için. Acaba neler oluyor bize?
süperr bir filmdi..adam sandler ın filmi olduğunu gördümde hemen fragmanını izledim ve dün erkek arkadaşımın bana yaptığı süprizle filme gittik..Gülmekten öldük desem yeridir..:D sinema mevsiminin gelmesiyle birlikte yoğun iş temposundsn sıkılmış ve biraz olsun gülmek isteyenlere tavsiyem emin olun çok iyi gelecek..;D
Film eğlenceli.Ancak zaman zaman "ben neye gülüyorum yahu?" diye soruyorsunuz kendinize.Ve filmde sizi en fazla güldüren şeylerin gay tavırlar olduğunu farkediyorsunuz.Bu da bir yerden sonra sıkıcı hale geliyor ve sorgulamaya neden oluyor.Belki biraz daha duyarlı olunup bu kadar dalgaya alınmasaydı ve "Bir arkadaşınız için neler yapardınız?" kısmına daha derinlemesine yer verilseydi, çok daha iyi olabilirdi.Vasatın üzerine çıkamadı maalesef...
Kevin James bence filmin en büyük artısı ayrıca bazı espriler aşırı. Adam Sandler da fena değil ama süresi uzun ne de olsa sabun köpüğü filmlerden 'Damadı Öpebilirsin'
Gay espirileri'nin çoğu komedi filmine işlediği bir gerçek.Sebebi toplum da çokca yer alması bu bel altı espirilerin.Filmi çok beğendim beni gerçekten güldürdü.Filme ABD'de ilgi çok büyük.Bence gidilmesi gerekir.Bu arada çoktandır göremediğim izleyici kalabalığını bu filmin gösterildi salonda gördüm.