Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film oldukça eğlenceli ve bazı yerleri gerçekten komikti. Gay olmayı normal birşeymiş gibi göstermeleri ise filmin eksi yanı. bu tarz komedi filmlerinde gayler iyi kafaya alınır. Ama amaç başka olduğu için yapmamışlar.
Çok ahlaksız bi film, bu işin şakası bile can sıkıcı oluyor :D ama yinede eğlendim. Pek kültürümüze uymasada marjinal düşünerek filmi beğenebilirsiniz. Ben 8 verdim.
Eğlendirici bir film. Konuşulmaz veya elki de tartışılmaz bir konuya güzel bir bakış. Oyunculuk çok iyi Adam Sander ve Kevin James iyi bir ikili oluşturmuş.
hayatımda bir komedi filminde bu kadar sıkıdığımı hatırlamıyorum.filmde toplasan 3 esprili sahne vardı onlarda küçük erkek çoçuğuyla ilgilydi.zaten sonuna kadar da dayanamadım.çoğu kişi gibi bende başrol oyuncularına bakarak filmi aldım ama bence olmamış...
Gülmekten çatladığım, en başarılı bulduğum Adam Sandler filmlerinden biri.. Gülmek istiyorsanız ve hala bu filmi izlemediyseniz hangi filmi izlesem diye düşünmeyin bile..
Adam sandlerdan beklendiği gibi bir komedi filmi daha gerçekten filmin her dakikasında kahkahalara boğuluyosunuz.Yani gülmek için doğru tercih bu film.Konusu da diğerlerinin aksine daha yaratıcı.8/10 iyi seyirler.
Tam bir adam sandler klasiği daha ...Olmazsa olmaz Rob Schneider yine sevimli bir rol ile yerini almuş :)...Hatta avukat rolunde drew barrymoore oynasa 3 lü tamamlanırmış yine :)..10/8