Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
    Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan hakkında görüşlerin ?

Yunus Taşdemir
    Yunus Taşdemir

20 Aralık 2011 tarihinde eklendi
    daha çok savaş sahneleri olan bir bölüm olmuş. kötü olmuş diyemeyiz ama müthişte değildi.
    gkhn-eski-nazi
    gkhn-eski-nazi

15 Mart 2011 tarihinde eklendi
    yok ya olmuyor işte tamam daha küçük yaşa hitap ettiğini biliyorum ama yüzüklerin efendisinden cok fazla öge içeriyor içinde örneğin aslan gandalf olmus lucy hobitleri temsil ediyor agaclar fln yardıma geliyor.bunun öncesinde tabki edmundun kuleden atlama sahnesi war ki akıllara zarar gandalfın kurtulmasından bi farkı olsaydı keske.cocuklarınıza gidin yüzükleri izletin derim ben bunlarla büyümesinler
    mehmet53
    mehmet53

1 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    en az ilki kadar güzeldi
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    İlk film hadi neyse de, bunda çok sıkıldım...
    Burakrises
    Burakrises

12 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    fena değildi yani çok kötü değildi ama mükemmelde değildi ama güzel bir seyirlik filmi gayet izlenile bilir 10/9
    Lord-2
    Lord-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    ilK filme göre baya sönük kalmıs.82 puan fazla bence.Daha güzel film yapabilirde.Oyuncular dha iyi olsaydı keşke 10/7.3
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

15 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    büyük merakla beklenen ve lord of the ringsten sonra belki de fantastik edebiyat uyarlamalarında yeni bir fanatiklik oluşturacağı düşünülen bir seriydi narnia günlüklerinin sinema macerası.fakat öyle büyük bir sükse de yapamadı,zaten lord of the ringsin lsi bile olamadı tabii ki.ilk film gibi prince caspian da kendini izletiyor,macera türünde sırıtan bir film değil.fakat bir bütünlük,senaryo ya da oyunculuk,mantık aramak çok çok zor.mantık aramak derken tabii ki fantastik film kalıplarının dışındaki başka türlü mantıklardan bahsediyorum.genç oyuncular koca bir sıfır bence.o binlerce adaylar arasından neredeyse en vasatları bulmuşlar diyeceğim.ama başta da dediğim gibi derdi sadece görsellik ve macera,çerezlik film olmak narnia günlüklerinin.çocuklara gençlere daha fazla hitap eder.sıkmayan,sürükleyen bir film prince caspian.kendi adıma belirtmem gerekir ki şimdiye kadarkiler arasında sıyrılabilecek olan bir evren olabilirmiş narnia,kitaplarını okumadım ama altyapısı sağlam gibi duruyor,sinemaya daha oturaklı,kaliteli aktarılabilseymiş belki de çok çok ufak çapta da olsa ne bileyim bir avatar evreni,bir orta dünya gibi fenomenler arasında sayılabilirmiş belki de.bunu söylerken belki de fazla iyi niyetliyim fakat gerçekten filmler daha kaliteli ekiplerle daha kaliteli çekilebilirdi,hayvanların konuşması vs. pek çok hoş ögeler de var aslında narniaya dair.fakat filmlerinde özellikle hep o savaş sahnesine önem vermişler sadece.başı sonu belli çerezlik film kısacası.
    splinter-usta
    splinter-usta

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    bu filmin yüzükle asla karşılaştırılmaması gerekiyor çünkü bu film daha çocuksu ,yüzüklerin efendisi mükemmel bir film narnia nın ilk filmi yeterince güzeldi ama bu film o kadar güzel olmamış senaryosu hiç büyüleyici değil çünkü olacaklar tahmin edilebiniyor bu yüzden konuyu geniletmeleri gerek bence...
    handanece
    handanece

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    yüzüklerin efendisi tadında bir film bence..cüceler,at adamlar,insanlar ve savaş sahneleri çok benzer. tabi biraz daha sönük ama sıkılmadan izlenebilir.
    Josephy
    Josephy

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    ilki kadar olmasada buda çok güzel, 3. filmi heyecanla beklioz sanırım 2010 da çıkıomuş
    +frekans
    +frekans

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    ilk film daha masal tadındaydı ve güzeldi ama 14-15 yaşındaki çocukların koca orduya meydan okuması duello yapması biraz inandırıcılıktan öteydi artık büyütün şu çocukları
    Plagueis
    Plagueis

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    İlk filmi çok beğenmiştim ama bunda o tadı bulamadım. Savaş sahneleri ve görsel efektler yine çok güzeldi ama hikaye açısından ilk film daha iyiydi. Film boyunca Aslan ha çıktı ha çıkıcak diye beklerken sonlarında göründü. ilk filmin en büyük artısı aslan ve cadı gibi karakterlerin daha baskın rol almasıydı. bu filmin en büyük eksisi sanırım buydu. ayrıca prens caspian rolündeki oyuncuda tam bir fiyaskoydu. yine de narnia filmleri keyifli oluyor seriyi sevenlerin izlemesi lazım 6/10
    sefailhan
    sefailhan

24 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    birinci film müthişti ama bu filmi begenmedim aslan filmin sonunda gelio ve yine herşeyi okurtarmış gibi görünüo tam bir hayal kırıklığı ayrıcada oyuncular çok yapmacık oynamış sanki biraz da başka filmlerden alıntı yapılmış - artık diğer filmleri beklicez eminim bundan daha ii olacaktır
    ay950
    ay950

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Tabi ki zevkler tartışılmaz fakat filmde görülen oyunculuk oldukça amatör seviyede, konu çok basit işlenmiş, kurgu ve akıcılık yok neredeyse derecede, tek tutunur dalı görsellik ki göze hitap eden çokça materyal kullanılmış diyebiliriz. Ancak ilk filmde ki atmosfer bu filmde iyiden iyiye sönmüş. Filmdeki ana karakterler yaşları itibari ile çocuk sayılırlar ki zaten bu filmi olumlu değerlendirenler, ya çocuklar yada ilk defa bu türden bir film izliyor olanlardır. bu arada eğer bu yaşlarda ki oyunculardan ciddi oyunculuk ve üst düzey performans görmek istiyorum diyenlere şu filmlere bakmaları tavsiye olunur;
    Bkz:
    -Hard Candy (Lolipop)
    -An American Crime (Bir Amerikan Suçu)
    tarhansimsek
    tarhansimsek

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Şimdi cidden artık BP seyirseverleri anlamakta zorluk çekiyorum.8.2 alacak kadar ne gördünüz. Çocuk filmi olmaktan çıkmış kendini olumsuz yönde aşmış bir film. Kurgu ve oyunculuk çok alt seviyelerde. Her halde bu kadar puanı aslanın yelesine verdiniz. Veya yorum yapanlar Galatasaraylı :D 6 verdim. O da birkaç efkt için.