Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
    Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan hakkında görüşlerin ?

osayba
    osayba

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    bu film hakkında söylenecek söz bulamıyorum.bu kadar kötü,özentisiz bir film daha izlememiştim.hani bu filmi çocuk bile beğenmez.verilen paraya yazık
    burkiturki
    burkiturki

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    hayal kırıklığına uğradım.ilk filme göre çok vasattı.Ama narnia yı özlemişim.diğer film umarım beklediklerimizi karşılar
    dejavu1817
    dejavu1817

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    filim gercekten harika süper izlemenizi ısrarla tavsiye ederım
    endroztrk
    endroztrk

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Tam Bir Narnia Delisiyim film çıkar çıkmaz gittim ve izledim Bana Tam Anlamıyla istediğimi verdi ama tabiki Süprizler yoktu sonunda Narnialıların Kazanacağı belliydi... Ama olsun Genede çok eğlendim izlerken başka bi keyif aldım 3 yıl Beklememe Deydi..Ama aklımda çok kötü bi soru kaldı filmin Sonunda bir daha narnia ya dönmeyeceğiz Diyorlardı Yani Filmin diğer Serisi Çekilmicekmi Birşey Biliyorsanız Lütfen Yazın Çok Üzülüyorum Çünkü Ben Bütün Seriyi İzlemek istiyorum...
    fanatik87
    fanatik87

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    ben narnia günlüklerini kitaplarını okumadım sadece fılmlerden takip ediyorum ama bence ilk filme oranla yetıskınlere daha cok hıtap etmıs ayrıca fılmdekı gorsel efektlerı beğendım.benm hosuma gıttı.ama favorım hala yuzuklerın efendısıdır:D
    bekodinho10futbolbasspor
    bekodinho10futbolbasspor

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Bence güzel bir film olmuş sawaş sahneleri çok heyecanlıydı bence ilkine göre 2 kat daha üstün bazıları yorum yazmayı bilmiyorlar..
    m16indigo
    m16indigo

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir devam filmi olmuş. 1. Film çıktığında çocuklar içindir diyerek gitmemiştim. Çıktıktan aylar sonra şans eseri izledim ve çok etkilendim. 2.sini 4 gözle bekler oldum o derece :) Ve beklediğim gibi geldi 2. si. Çok güzel olmuş. 1. filmden biraz uzaklaşmış sanki ama 1i izlemeyen 2 den hiç mi hiç anlamaz. Gitmenizi tavsiye ederim.
    maxpayne1986
    maxpayne1986

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    hayatımın sıkıcı filmlerinden biri idi
    engin-mutlu
    engin-mutlu

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten bir harika yüzüklerin efendisinden sonra izlediğim en iyi flim
    loksando
    loksando

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    buna çocuk filmi diyenleri anlamıyorum çok güzel bir film üstelik yetişkinlerde izliyor yani anlıycağınız efektlerine ve kurgusu sayesinde 10/10
    valec1
    valec1

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    yani kötü bir filmdi bence.diyaloglar saçma sapan,efektler kötü,sıkıcı,oyunculuk rezalet...paranıza yazık..
    darkness651
    darkness651

serinin ilkine göre daha güzel ve akıcıydı 9/10
    cennetiskender
    cennetiskender

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    başlangıcı biraz sıkıcı geldi ama sonra film öyle bi hal aldı ki bugüne dek izlediğim en güzel film dedim .kesinlikle izlemeniz gereken bir film.caspian çok şirin ya :) bir sonraki film şafak yıldızına yolculuk? mu öle bişe 2010da türkiyede vizyona girecekmiş.ben onu bekleyene kadar ömrüm biter bee.Ha bu arada bişe fark ettim.zaten yorumlarda da yazılmış.filmdeki aslana Aslan diyolar.yani oyuncular filmde Lion demiyolar.bunu çok araştırdım ancak bişe bulamadım.ama yıllar önce duyduğum birşey aklıma geldi.Kitabın yazarı c.s lewis(böle yazılıyo galiba)tam bi Türk hayranı.googlea yazabilirsiniz.c s lewisin türk hayranlığı diye.
    ne biliyim .öle valla
    imurty
    imurty

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    sinema siteleri içersinde içerik ve yorum yazan kişiler olarak en çok güvendiğim yerdir burası. her hafta mutlaka göz gezdiririm. fakat bu filmi nasıl beğendiniz neresini beğendiniz anlamadım:s ya burda yorm yazan ark.ların yaş grubuyla alakalı yada bilmiyorum bu kadr kopya bu kadr sıkıcı bu kadr gereksiz bi film izlemedim ben serinin ilk filmini izlediğmde artık merakla bekleriz diyordum öteki filmleri fakar artık bu seri bitmiştir benim için. döner harry potteri yüzklerin efendisini defalarca daha izlerim daha iyi be.
    e3321
    e3321

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    aslan cadı ve dolapın yanına bile yaklaşamamış. sinemada izlenecek bir film değil bence. ilk filmi izlemeyenler çok şey bulabilirler ama ilk filmi izleyenleri bu ikincisi kesmeyecektir. çok basit ve kopuk olmuş. sinemaya giderken işin maddi yönünü düşünüyorsanız paranızı bu filmle harcamayın derim. çünkü bu filme ikame edebileceğiniz çok daha güzel filmler var.