B K
26 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Saçma sapan bir film .. Beğenenler neyi beğenmiş ? Konu desen saçma , adam her kanaldan sesleniyor ama niyeyse filmin sonunda yaşayan insanlar bu seslenişe cevap vermiyor duyamıyor, sonu zaten saçma .. Sinir bozucu bir film kısaca …
Bence çok güzel bir zombi ve aksiyon filmi olmuş konu gayet güzel işlenmiş oyunculuklar başarılı filmin bazı kusurları var tabi Ben efsaneyim filmine puanım 10/8
dünyada tek kalan adam.. Virüs… zombi.. Hepsi var filmde.. Süper bir film.. Herşey tadında… sürükleyici.. Will smith muhteşem oynamış on numara beş yıldız bir film..
Sağlam bir film herkese hitap etmeye de bilir beğenmeyen de çok olmuş biraz kişisel tercih aslında bu film. Ama izleyebilirsiniz izlemeseniz de pek bir şey kaybedeceğinizi sanmıyorum.
Sonu herkesin istediği sonlardan olmayan dünyada tek başınıza kaldığınızı burun deliklerinize kadar hissettiren arabadan çıkış sahnesiyle öff yapma senarist dedirten kızı görünce acaba şimdi ne olacak diye düşündüren finaliyle beklenti ortalamasında çitayı pek zorlayamayan daha iyi anlatılırmıydı ? kesinlikle dedirten bir film
İlk 7 dakikasını ancak izleyebildim.Vahşet ötesi rezil bir film.Arabayla son sürat kuşları ve geyikleri kovalaması, çarpması, geyiği silahla vurması, geyik yere düşüp can çekişirken aslanın gelip ona saldırması...Will Smith şaşırttı...
Öyle başını izleyipte yorum yapmayın bi yerlerinizdende uydurmayın gayet kaliteli bir film ben çok beğendim ve herkesin beğeniceğini düşünüyorum artı çok duygusaldı bana göre ağladım bazı korku duygusu bazı sevgi bazı da üzgünlük katıyor mutlaka izleyin 💖
Elbetteki efsane... izlemeyen kalmışmıdır ki. Kalmışsa diye söylüyorum düşünme oturup izle :) filmin sonunu beğenmezsen bu film için bikaç ayrı son yaptılar hangisi hoşuna giderse onu seç o sonla bitir :) iyi seyirler...
Adı gibi efsane film. Aksiyonu, gerilimi, hüznü bol bir film. Özellikle bu filmden sonra köpeğim olmadığı için bir kez daha üzüldüm. Köpeğiyle son sahnesindeki o gözyaşları beni bitirdi. Hala izlemediyseniz daha fazla vakit kaybetmeyin ve hemen bu akşam izleyin