hoş bir film. bu filmin 2 farklı bitiş sahnesinin çekildiğini biliyormusunuz? divx sitelerinde var araştırın. çok şaşıracaksınız. son 8 dakikası 2 kez çekilmiş.
Bence bu alanda yapılan en iyi filmlerden biri. Gerilim dozu bazen tavan yapıyor. Konu bilindik olmasına karşın iyi bir örgüye sahip.Wıll Smıth zaten ayrı bir konu. Yine dünyayı Amerikalılıar kurtarıyor belki bu negatif :D
Film ilerledikçe senaryo şekilleniyor ve bu ayrı bir hava katıyor, aksiyon - bilimkurgu tarzında will smith ismini artık herkes kabullendi gibi. Ben efsaneyim, seyri güzel, oyunculuğu harika bir film bence.
sıradan bir konu ancak görsel olarak doyurucu.filmde Will Smith olmasa ne kadar iyi film olurdu tartışılır.sonlara doğru gerilim ve aksiyon tırmanıyor.sıkılmadan izlenilebilir ancak konu klasik fazla beklentiniz olmasın.
will smithin çok iyi bir performans sergilediği iyi bir film sadece. abartılacak bir yanı olmadığı gibi sıradışı bir tarafı da yok. eğlenmek ve iyi vakit geçirmek için yerinde bir tercih olabilir.
film bencede çok kaliteliydi 2 farklı sonu var orjinalindeki sonu will smith kendisi seçmiş bencede doğru seçim yapmış diğer sonu beğenmedim ama film çok iyi tavsiye ederim...8/10
bu filmi sinema yada evde sinema kalitesini alabilceğiniz bi düzenekte izlemenizi tavsiye ederim yaratıkların bulunduğu binaya giriş sahnesinde nerdeyse soluğum kesildi..vill simit varsa zaten sölencek söz bile yok..muhteşem bir oyuncu..muhteşem bir film..
Film cok güzel ama final bölümü beklediginiz kadar gösterisli değil.Sanırım kendileride bunun farkına vardılar alternatif final hazırlamıslar ama o daha da kötü olmus :D
Merak uyandırıcı bi film merak uyandırıcı demek film gerçekten de ilgi çekici demek çok abartılacak bi durumu yok ama güzel iyi vakit geçirilebilir bu arada Ford mustang 5000 GT nin iyi reklamını yapmışlar o sahnede güzeldi...