pato53
19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
"28 gün sonra" versiyonu bir film.. sadece will smith oynamış.. tek kişilik gösteri gibi bişey olmuş.. bu tarz "virüs insanlığı yok etti" filimlerini çok izlemiş biri olarak 7/10 diyorum.
yapılan tek bir hata filmin diğer yanlarını(iyi ya da kötü)görmeme izin vermiyor...bu film kötü bir film...çünkü her yönden çok kısıtlanmış adeta mazlzemeden çalmış oyuncu hiç yok yaratıklar geceleri gelen seslere göre nerdeyse hiç denecek kadar az...
benim için çok ayrı bir yeri olan bir film. gerçekten çok hoşuma gitmişti. ölümcül deneyden sonra en iyisi diyebilirim. köpek sahnesinde bir hayvana bu kadar acıdığım bir sahne olmamıştır sanırım.
filmi izledim güzeldi ama biraz geçiştirilmiş gibi daha çok doldurulabilirdi. konu biraz hafif kalmış ama onun dışında will smith in oyunculuğuna laf edemicem son derece profesyoneldi. herşeye rağmen izlenilesi bi film
bence film tam bir fiyasko. will smithin oynadığı en kötü film belki de. konu doğru dürüst işlenmemiş, kopuk kopuk birsürü sahne var. animasyonlar pek de başarılı değil, mantıksız vs...ancak 10/5.
will smith in ı robot filminden sonra oynadığı en güzel film film tamiyle kusursuz dram ve bilim kurugu adına çok iyi işlenmiş ve bence adı gibi bir efsane olması kaçınılmaz arşivlerde bence yerini aldı bile tekrar tekrar seyredilebilecek bir film