4,8
Cesuryürek hakkında görüşlerin ?
30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
özgürlüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkk.mükemmel ötesi eşi benzeri olmayan bir film.5 oscar az bile ve film müziklerinin de oscar alması gerekiyordu.mel gibson süper
16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
10/10 gayda yani bizim guda(tulum) aldı beni götürdü. üstüste ve sıklıkla izlenbilecek ender filmlerden. yaşasın özgür iskoçyaaaaa!
8 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Olağanüstü bir film ,şimdiye kadar izlediğim en iyi filmlerden biri
30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Baş Yapıt
10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
10-10baska soze gerek yok....
28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
fazla söze gerek yok kocaman bir mel gibson görüyorum ve 9 veriyorum en iyi savaş filmlerinden birisi...özgürlüüüüüüüüük
22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca izlediğim en güzel film, tek kelime ile sinema şaheseri.
27 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten muazzam kelimesi bu film için az bile.Gerek hüzün kokan senaryosu gerekse dönemi en iyi şekilde yansıtan kostümleri olsun tam bir başyapıt.Puanım 8,6
27 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Görkemli dağların eteklerinde fısıldayan hikayelerden süre gelen efsanelerin en büyüğü ve en içteni.
Mel Gibson'un bu harika ve büyük yapıtında müzikleri, oyunculukarı; aşkın anlamını; huzur için bağımsızlığı göz ardı edilemyecek derecede ki prodiksiyonu ile hikayeleştirip bize zunduğu için teşekkür ederiz.
Sinema tarihinde yeri doldurulamyacak kadar enfes bir film
14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gelmiş geçmiş tek fılm
26 Aralık 2012 tarihinde eklendi
bu film de başyapıt değilse hangi film olabilir;şahsen savaş filmlerini sevmem ama duygusal ve tarihsel yanı daha ağır basan,inandırıcılığı yüksek oyunculuklar ve atmosferi(çevre,kostüm,replik vb)olan türünde ilk sıralarda yer alan bir başyapıt
23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
hayatımda ızledıgım en ıyı 2. film dıyebılrm 10/10 1.(Esaretin Bedeli) :D
3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
olağanüstü bir başyapıt...
22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel film
12 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu filme daha ne dienebilirki