4,8
Cesuryürek hakkında görüşlerin ?
6 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Gerçekten inanılmaz bir film.İzlediğim filmlerin en mükemmellerinden biri.Gerek senayosuyla gerek müziğiyle inanılmaz.Filmin en can alıcı noktası ise bitişi.İnsanın bu filmden etkilenmemesi imkansız.
13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
anlatılamaz yaşanır dediklerinden filmi her seferinde izlemeye gayret ederim izlemeyenin vay haline
2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
gerçeğin kendisi bile bu film kadar güzel olmamıştı..
28 Mart 2005 tarihinde eklendi
1995 yap1m1 cesur yürek tarihsel bir savas filmi ötesine geçmis harika bir drama ve kahramanlik öyküsü.Çok iyi özenle cekilmis zamanini asmis bir film bence.Üstelik müzikleri bir harika.Bir bas yapit niteliginde.Sinemada seyredebilmistim.Daha sonra yaklasik 15 defa daha seyrettim.HARIKA!(Her ne kadar ingilizler tarafindan en kotu film seçilsede:) )
28 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Gladiator ve bu film arasında hep kararsız kalırım:)) ama tüm zamanların en iyi iki tarihi ve savaş filmleridir, bunlardan iyisi gelmez 10/10
4 Haziran 2008 tarihinde eklendi
ben ne diyim arkadaşlar daha bunun gibi bi film izleyen varsa bana haber versin hemen:):)
20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Gişeye oynayan bir film.Mel Gibson'ın oyunculuğu yine çok kötü.Film baştan sona duygu sömürüsü ama anlayan nerde!
26 Mart 2010 tarihinde eklendi
İnanılmaz müthiş bir film
27 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Filme puanım 4.5 bu filmi 2. İzleyişim oldu ve yorum yazmamak filme haksızlık yapmak olacaktı.
İzlediğim filmler arasında ilk 10 listesi yap dense benim listemde bu film ilk 10’da yer alır. Heyecan hep çok yüksek bi an bile sıkılmanız mümkün değil mutlaka izleyin.
13 Mart 2008 tarihinde eklendi
bildigim kadarıyla mel gibson butun servetini bu filme harcamıs ve karsılıgınıda aldıı her sey bi yana kisiden kisiye deisebilir ama bnce su ana kadar yapılmıs en ıyı film
20 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Filme asla kötü diyemeyiz iyi bir film dünyanın en iyi filmi değil bazı sahneler çok uzundu insanı sıkıyor birde aynı filmi Türkler yapsa insanlar ne tepki verirdi acaba işte bu gerçek tarih değil insanları kandırmayın falan eleştirdiğimizi zannediyoruz lakin linçliyoruz daha bilinçli şekilde eleştirdiğimiz günlerde görüşmek üzere hoşçakalın
13 Şubat 2023 tarihinde eklendi
spoiler:
Sonu hüzünlü ama sonunda gerçek özgürlüğe kavuşuyor karakterimiz tek kelime ile muhazzam bir film
9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
mel gibson bu role cok yakısmış film uzun olmasına ragmen hiç sıkılmadım herkese tavsiye ederim...iyi seyirler