4,8
Cesuryürek hakkında görüşlerin ?
13 Mart 2008 tarihinde eklendi
bir film söyleyin bana 1 yıldan fazla türk sinemalarında olan tek film var...
"Cesur Yürek"
16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
her filim onun gibi etkılıyıcı olsa
12 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Ortalama bir film,fazla abartılıyor.
9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
süperrr! süperr! süperrr! başka bir şey denilmez, denilemez. böyle bir film bundan sonrda zor olur. konusu süper çekimler süper oyunculuk süper. bu film için not verilemez. 10 bunun için çook az gelir. thank mel gibson thank you very much.
14 Ekim 2005 tarihinde eklendi
filmi defalarca izledim ve her seferinde duygulanıyorm..zeten W.W'ın filmin sonunda ölen karısının hayalini görmesi ve herşeye rağmen Özgürlük diye haykırışını unutamıyrm!!sinema tarihine adını yazdrmayı sonuna kadar hakeden bir film..Mel Gibson'ın yönetmenliği ve oyunculuğuyla devleştiği film..çk az oyuncu Mel gibi gözleriyle duygularını insanlarn kalplerine ulaştırabilir..film boyunca onun hissettiği tüm acıyı,hırsı ve hayal kırıklığını siz dehissediyorsunuz!
8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlerken insan bir çok duyguyu aynı anda hissedebiliyor.izlediğim en iyi film dityebilirim, Mel Gibson’a zaten diyecek bir laf yok tanrı bu adamı aktör olması için yaratmış....
27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi film ve bundan iyisini de yapamayacaklar,Mel Gibson başka söze gerek yok gördüğüm en iyi oyuncu
4 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ben böyle bir film görmedim Tek kelimeyle müthiş bir film İzlemeyenlerin izlemesini tavsiye ederim.
7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film sizi o kadar çok etkiliyo ki bundan kurtulmak bikaç gününüzü alabilir..tek kelimeyle mükemmel..
4 Ekim 2004 tarihinde eklendi
ben bir çok film izledim ama böylesini hiç görmedim göreceğimide zannetmiyorum bir film bu kadarmı güzel olur her türlü duygu ayrıca müzikleride müthiş insanın tüylerini diken diken ediyo bu güne kadar bir çok kez izledim ama bıkmadım her seferin de sanki ilk kez izliyormuş gibi duygulanıyorum başka söze gerek gelmiş geçmiş en iyi film
15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu filmin Müziği Çok Etkileyiciydi ya.Hele o Braveheart'ın İdam sahnesi ağlamamak için Kendimi Zor Tuttum.Tarihi filmler arasında birinciliği Gladyatörle paylaşıyor kesinlikle.
24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bi film ancak bu kadar iyi olabilir....
2 Ocak 2006 tarihinde eklendi
bu film bence yapılmış en iyi savaş filmi,tek kelimeyle muhteşem hala izlemeyen insanlara hayret ediyor ve şiddetle tavsiye ediyorum
4 Mart 2012 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir yapım birçok kez izledim gene izlerim özgürlük aşkını ve ingilizlerin ne kadar vahşet olduklarını gözler önüne seren bir film ve tabi ki aşk...
30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tama anlamıyla bir başyapıt. Başka ne denilebilir ki?
Film notum: 10/10