mel gibsonun kariyerini ortaya koyarak yaptığı bu devasa başyapıt amerikan sinema tarihinin en iyi filmlerinden biridir. bu kadar harika bi savaş filmi yapan mel gibsona sonsuz teşekkür ederim.
haftada bir bu filme bakıyorum... yorum yapılcak bi film diil çünkü mükemmel. işlediği aşk konusuyla, özgürlük konusuyla, intikam ve hırsıyla ve tabiki müziğiyle mükemmel bir film olmuş.. the best film on the world for me... 10/100000000....
film gerçekten çok güzel. filmin konusu da ismi gibi: CESUR YÜREK... bence filmi anlatacak tek söz var: her bakımdan 4 4’lük! hala izlemeyen varsa size videonuzun başına geçmenizi öneriyorum, kaçırmayın, iyi sinema günleri:)
Sinemada izlediğim ilk film olduğundan dolayı ayrı bir yer taşır benim için.. 8 yaşına yeni girmiş ve doğal olarak zar zor alt yazı okuyabilecek birinin dahi gözlerini doldurabilmiştir Mel Gibson "freedom!" diye haykırışıyla!..
yeşil yol,braveheart,titanic,.... bu filmler için ne denebilir ki tek hatasız ve izlediğim en naturel filmlerden biriydi oyunculuklarıyla,kadrajlarıyla konusuyla işlenişiyle insana işte film böyle çekilir dedirten kusursuz bir film
Aslında böyle filmler sinameseverler için iyi mi oluyor kötü mü oluyor pek karar veremedim.İnsan seyredince başka filmlerden aynı zevki alamıyor.kaç tane böyle film var ki...
sıkılmadan onlarca kez izleyip ilk izlediğinizden dahada fazla zevk alabildiğiniz kaç film var.. Dünya sinema tarihinin en iyi filmi.. Çok sevdiğim Baba veya Esaretin Bedeli gibi filmler dahil hiçbiri yanına yanaşamaz..
Mel Gibson ne kadar tutucu bir katolik olsada bu filmde objektif olup mükkemmel bir başyapıt çıkarttı mel gibsonun beğendiğim tek filmi ama hayatımda izlediğim en güzel film
ilk yüz filmden en önemlilerinden birisi cesur yürek müzikleri olsun konu olsun o son sahne olsun sadece bir film değil ayrıca hayata dair insana önemli fikirler veriyor mel gibson hakikaten müthişti..
Romantik varya hemen beğeninin dimi.. kendinizini kandırmaktan başka bişey değil. ayrica sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi film i diyen arkadaslara da bu nerden biliyosunki söylüyosun.. 300 spartalı bile bundan daha güzel wallayi:D ayrica kapıdaki düşmen.. the hurt locker film asıl bunlar, bunlardir birşeyler anlatmaya çalışan.. siz romantikte varya hemen tmm süper mükemmel bırakın bu işleri ya ilerleyin biraz..