Bu filmde Clint Eastwood,olayı klasik bir westernin çok ötesine taşıyor ve izleyiciyin kalbine dokunmayı başarıyor.Müzikleriyle,oyunculuklarıyla gerçek bir başyapıt.Gene Hackman'in de hakkını vermek lazım tabi...
film genel olarak güzel.. gerci ben bayaa bi gec kalmısım ama olsun:) temposu cok agır bıraz bı hareketlenme beklıyor ınsan ama öve öve bitirilemeyen bir film oldugu için sesimi çıkartamadım. açıkçası bıraz sıkıldım. ama filmin son yarım saati unutulmayacak derecede heyecanlı. herseye ragmen izlenmesi gereken bir film kadro guzel yonetmen guzel final guzel 10/7
Film iyi yada kötü hiç sorun değil.Clint Eastwood seyretmek zaten büyük keyif. Bı zamanlar niçin yaslandı Clint abi diyordum, şimdi ise o her yaşta karizma diyorum.
Film çok güzel yanlız bi eksiği vardı oda müzikleriydi iyi kötü ve çirkinde her sahneye ayrı bi müzik ve hepside birbirinden hoş müziklerdi bu filmde onu göremedim malesef ama film gerçekten akıcı ve güzel 10/8
Namludan çıkan her kurşunun hakkını, sonuna kadar veren bir film. hesaplaşmaların aslında ne kadar acımasız, seçimlerin bedellerinin ne kadar dehşet olduğunu vurgulayan ender bir western...
eastwood'un yönetmenliği sanırım tartışılmaz her filmi bir şekilde oscara gidiyor kendide boş dönmüyo affedilmeyen de sanırım biraz milat gibi daha da güzeli yanında morgan freeman var mutlaka izlenmeli
Filmin özellikle ilk yarısı oldukça yavaş ve sıkıcı. Kötü film değil oyunculuk ve özenle seçilmiş cümleler harika ama unutmayın hiç akıcı olmayan ve yavaş bir film.