4,4
Affedilmeyen hakkında görüşlerin ?
24 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Öncelikle Western tarzını sevmeniz gerekiyor..Agır tempoyla ilerleyen bir film.. kimsine sıkıcı gelicektir.. ama film ikinci bölümde sizi daha cok meraklandırıyor.. ikinci bölümün ortasına doğru sonunu kestirebiliyorsunuz.. bence sabrederek izlenmesi gerek.. cok güzel bir intikam filmi..izleyin seviceksiniz..
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Klasik grav grav western tarzı filmlerden kurtulmuş ve ciddi manada bir Vahşi Batı yansıtması çizmiş bir film. Kimse boş yere silah çekmiyor ve kimse de çok kötü bir ölüm sergilemiyor.Yapımcılığını ve yönetmenliğini Clint Eastwood’un üstlendiği bu şaheser Eastwodd un western geleneğine koyduğu son şahane film olarak ödüllendirildi. Ve kanımca western geleneği de bu filmle nihayete erdi. Bundan sonrakiler traş film olur ancak. Mutlaka izlenmesi gereken (tabi western düşkünleri için) Eastwodd klasikleri:Affedilmeyen-İyi Kötü Çirkin-Bir Avuç Dolar-Birkaç Dolar İçin-Josey Wales-Pale Reader
11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Sadece Western değil yanında başka bir çok konuyu işleyen ve insanı duygulandıran bir yapım. Zira filmin sonlarına doğru bu duygu yoğunluğu git gide artıyor.

Bence Eastwood un en iyi filmlerinden bir tanesi belkide en iyisi.
Mutlaka İzleyin. 9/10
5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Durgun başlıyor,biraz hareketleniyor sonra tekrar durgunlaşıyor ve sonunda patlamayı yaşıyor bu film.Gerçekçilik çok iyi, oyunculuklara yorum yapmak gereksiz,sondaki patlama Taxi Driver'ı hatırlatıyor bizlere.Benim aldığım dvd'nin altyazısını o kadar kötü çevirmişlerki filmin replilerini mahvetmiş.Mesela birkaç örnek vermek gerekirse 'Gayri gitmem gerek buralardan','Yandım anam'.Birde aldığım dvd'de orjinal ingilizce dil yok,almanca yada ispanyolca dublajlı halinden izlemek zorunda kaldım filmi,bu dvd nasıl bir mantıkla Türkiyede satışa sunuluyor anlamak imkansız.Bu dvd banamı denk geldi yoksa bütün sürümleri böylemi bilmiyorum.8/10.İyi seyirler.
14 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Böyle karizması olan bir film az bulunur doğrusu :) Müthiş!
17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
clint eastwood un iyi kötü cirkin den sonra en begendigim western filmi.
26 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
saçma sapan bi ton film izlemiş olan ben,böyle bi filmi bu kadar geç izlediğim için kendimden utanıyorum desem yeridir.clint eastwood hem yönetmen,hem oyuncu olarak baya iyi iş çıkarmış.bu türdeki deneyimlerini konuşturmuş resmen.asarım keserim,gölgemi bile vururum türünden klişe bi western filmi değil eğer westernden beklentiniz tamamen bu yöndeyse izlerken sıkılmanız normal ama biraz içerik arıyorsanız,kurgu arıyorsanız mutlaka izleyin.9/10
6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Clint Eastwood bana göre başarılı bir yönetmen(her ne kadar tersi iddia edilse de) ve çok ii bir oyuncu.Ayrıca oynadığı her filmde insanlığa vurgu yapmasıdiikat çekici.Morgan Freeman ın da oyunculuğu tartışılmaz.Sonucta izlemesi keyifli sıkmayan bir film çıkmış ortaya.Ama bana göre abartılacak, başyapıt diye tabir edilecek bir film değil ve bana göre Clint Eatwood un en iyi filmi Gran Torino dur.Western sevenlere 3:10 to Yuma filmini tavsiye ederim, bana göre en ii western filmidir...
2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Cok güzel bir western filmi olmuş.Bir zamanlar batıdayı büyük övgülerle izlemiş ama küçük çaplı hayalkırıklıgı ile ayrılmıstım bu sefer öyle olmadı.Filmin senaryosu ve sonu cok hosuma gitti 8/10
14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Western denilince akla ilk gelen isimlerden biri Clint Eastwood. İtalyan sinemacı Sergio Leone ile birlikte birçok unutulmayacak western'e imza atan Eastwood, daha sonra da western sinemacısı janrını sürdürdü. Aynı zamanda yönetmenlik yapan sinemacının, yönetip oynadığın en dikkat çekici western ?Unforgiven?.Oyunculuktaki başarısını yönetmenlikte de sürdüren usta sinemacı, yönetmen olarak en büyük başarısını ve becerisini bu filmle ortaya koyuyor. Akademi de kendisini haklı bir şekilde En İyi Yönetmen ödülüyle taçlandırdı. Kendisinin de içinde yer aldığı film, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Kötü mü iyi mi bir karakter olduğuna pek de karar veremediğimiz, eski katliamcı Bill'i yönetmen Eastwood başarıyla canlandırmış. Özellikle şerif rolünü canlandıran ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Akademi tarafından ödüllendirilen Gene Hackman'ın oyunculuğu zirvede. Bill'in arkadaşını canlandıran Morgan Freeman ise ilerleyen yıllarda isminden çok söz ettireceğini bu filmle haber veriyor gibi. Bir western için çok da farklı bir hikayeye sahip olmayan filmin işlenişi olabildiğine harika. Eastwood'un hikayeyi anlatma gücü en üst seviyede. Oldukça dingin bir atmosferde ve buna uyumlu müziklerle süslenen film, büyük patlamasını final bölümünde yapıyor. Oldukça gerçekçi anlatımıyla, izleyenlere gerçek bir olaya şahit etmişçesine bir hisse sokuyor. Eastwood'un yönetimi kadar görüntü yönetmeni de çok başarılı. Sinematografik açıdan görülmeye değecek filmler arasında ilk sıralarda yer alacak gibi. Oldukça özlediğimiz bir türü, bu türü çok iyi bilen biri tekrar hayata döndürüyor. - Onun silahı yoktu, bile.- Benim arkadaşım dışarıda öyle duruyorsa silahı olmalıydı.İzlerken bizleri farklı duygulara sevk eden Eastwood; ?Kurtlarla Dans? ile tekrar gündeme gelen bir türü daha da ileri götürüp, 90'lada kısırlaşan western'lerin en iyisine bu başyapıtla imza atıyor. Ustası Sergio Leone'ye de bu unutulmayacak eseriyle bir saygı duruşunda bulunuyor.
sinema
1 ziyaretçi
6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
- Little Bill Daggett: Ill see you in hell, William Munny.
- Will Munny: Yeah.

Efsane bir replik!
15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken filmlerden 4/10
9 Haziran 2005 tarihinde eklendi
benim en sevdiğim filmlerden biridir gerçekten harika bir sinema şöleni yanlız aldanlıan konu clint amcanın eski filmlerindeki gibi hızlı bir westtern olarak beklenirken yavaş ama işleye işlye giden bir film ve final sahnesiyle beleklere kazınan bir yaşlı kurt filmi
25 Mart 2011 tarihinde eklendi
Güzel film ama 8.8 i hakettiğini düşünmüyorum. Yer yer sıkıyor, arkadaşın dediği gibi mantık hataları var bencede. Oyum 8.
22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Fantastik bir Western drama filmi. Zaten 100 yılın en iyi 100 filminden biri seçilmiş. C. Eastwood muhteşem bir performans sergilemiş. Ayrıca Gene Hackman da çok zekice oynamış. Kaçırmayın derim...