Davetsiz Gelen
    2,4
    Davetsiz Gelen hakkında görüşlerin ?

JigSaw-2
    JigSaw-2

19 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Gençlik korku filmi sevmeme rağmen hiç beğenmedim.Oyunculuklar kötü konu sürükleyici değil hep aynı yerde hep aynı insanlar arasında geçtiği için ister istemez film sıkıcı oluyor.Konuda gözleri görmeyen çocuk önderliğinde diyor fakat çocuğun filmde hiçbir liderliğini göremedim.Filmde tek beğendiğim sonuydu gerisi kötüydü tavsiye etmem. 4/10 bu puan bile çok fakat sonu güzel bitti diye veriyorum.
    e-s-m-u-r-d-e-e
    e-s-m-u-r-d-e-e

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    anlaşılması zor bir film ama anlarsanız filmin güzel olduğunu görürsünüz sonunu çok dikkatli izleyin gerekirse birkaçkere izleyin
    omur-gun
    omur-gun

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Sıradan basit bir film gibi geldi bana, valla izlerken ne korktum ne gerildim.
    Ilknur K
    Ilknur K

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Film Dead Endin kopyası olsa bile yinede güzeldi. ben filmi korku filmi olarak seyretsemde bazı sahneler bana scary movie serisini yaşattı. mesela sonlara doğru azraili tam olarak görmeye başladığımızda bu ne yaa dedim. o kadar komikti ki scary movie de ki maskeli katil bide bundan daha ürkütücü idi.
    psychopat61
    psychopat61

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    mantık olarak harika tavsiye ederim gzl film
    yekteran-baydemir
    yekteran-baydemir

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    gayet güzel izlenesi bir film. özellikle sonu
    nskmourinho
    nskmourinho

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    nesi zor bu filme kötü yazmanın ya da anlamanın inandırıcılıktan uzak sonundaki hareketle sasırttıgını zanneden ama komik ve bayağı olkamtan öte gidemeyen bir film.oyunculuklar o kadar kötü ki anlatmaya değmez
    sevketkop
    sevketkop

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Sıradan konusu olan saçma bir film vakit kaybı
    carsi-her-yerde
    carsi-her-yerde

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Bence güzel bir film. Sürüklüyo, sonunu heyecanla bekleyeceğinizden şüpheniz olmasın.
    fatih164
    fatih164

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    basit sıradan alalade bir film . boşsan vaktin çoksa otur izle
    reymex
    reymex

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
    ileri ve geri giden konusu ile identity tarzında bir flim olmuş gayet tatmin edici bir flim
    vietnam88
    vietnam88

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    bencede bugüne kadar izlediğim en berbat korku filmi.izleyin bence vakit kaybı
    Ümit B
    Ümit B

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Filme ilk basladiginizda, sok edici bir girisle karsilasiyorsunuz. Daha sonra ise merak ve gizem faktörü, giderek yerini hayal kirikligina birakiyor. Ancak filmin en sonunda öyle bir süpriz var ki, filmin konusunu tamamen degistirecek boyutta.

Bu süprizle beraber kafaniz karislabilir. Yani bu film, ya çok begenirsiniz, ya da hiç begenmezsiniz döngüsü arasinda gidip gelmeye müsait.
    erkan708
    erkan708

8 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    bu film çok harika olmuş bence bi kere bu film hakkında kötü yorum yazanlar madem filmden anlamıyorsunuz niye boşyere zamanınızı harcıyorsunuz yönetmeninden senaristine kadar 4*4 lük bir korku filmi emeklerine sağlık hepsinin...
    Actor-Ums
    Actor-Ums

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    fazlasıyla gereksiz bir film. korku türünden uzak ve kurgusu çok saçma. izlediğim zamana acıyorum.