Davetsiz Gelen
    2,4
    Davetsiz Gelen hakkında görüşlerin ?

kiwwy
    kiwwy

3 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    saçma sapan bi film ne bu yni???
    erenov
    erenov

3 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    film sonu hariç çok klişe bi film sonunda bi süprizi var ama filmi kurtaymaya kesinlikle yetmez konusu çok saçma
    ilsalaron
    ilsalaron

30 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Kötü değil berbat bir film, böyle bir filmi kritik etmek bile abes. Korku mu, Absürd mü, Komedi mi, Parodi mi belli değil sıkıntıdan adeta tırnaklarımı yedim. B değil C hatta D tarzı bir film. Güya sonu itibariyle (ki sonunu anlatmıyorum meraklıları olur diye) bazı filmlere göndermelerle dolu onda bile başaısız. Hüsran.
    hhorasanli
    hhorasanli

30 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    gerilim yada korkudan çokk komedi olmuşş bence hatta scary movie ile yarışabilir ...ayrıca sonuna bi ilginçlik verilsin diye baya kasılmışşş çok eğlenceksiniz
    tolga944
    tolga944

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    her ne kadar elestiriler kötü olsada sonunun güzel oldugunu inkar etmemek gerekiyor,güzel bir final
    bjkdragon2000
    bjkdragon2000

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    dvd sını ızledım fakat bu fılmlerı 1990 yıllarında çekselerdı daa fazla beğenı toplarlardı böyle fılmler artık eskıye dayanır . Dave Payne qıbı bır yönetmen den böyle perfomans beklemezdım. Kurt adamlı fılmler artık moda değıl.