otrivine
6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
başarısız..film birçok basit hatayla dolu.ilk önce hadi boşver bazı şeyleri de görmezden geleyim diyorsunuz ama bu o kadar çok ki bir noktaya kadar sabredebiliyorsunuz..kısacası olmamış..
Arkadaslar bu filmi cok dikkatli izlemeneniz gerekmektedir yoksa hiçbirşey anlamayabilirsiniz.yorumlarda arkadasımında dedigi gibi unv ögrencileri bir kaza yapıyorlar ve azraille savasıyor.azrailden kurtulanlar hayatta kalıyor..:D
Evet sonu biraz garip ama olayların kurgusu güzel ve genç ünv li öğrencilerin oynaması filme biraz daha hava katmış bilmiyorum belki de benim tarzım oldugunmdan söylüyorum ama her zaman böyle bir ünv.li grup,daha sonra arabanın yolda bozulması ve esrararengiz olaylar zinciri daima ilgimi çeker...
Korku filmlerinin bütün kalıplarını kullanıp,yeni bir şey söylemeyen bir yapım ’’Reeker’’.Sadece final bölümüyle akıllarda kalabilir.Bu kadar kötü bir filme de ancak bu kadar iyi bir final yapılabilir.
şimdi seyrettim filmi ve çok özenti geldi yarı insan deprem acaip bi yaratık birazda psikolojiye girem demiş gibime geldi kötü deil ama ahım şahımda deil izlmek isteyen olursa izlesin ama izlemessede bişey kaçırmaz
her ne kadar bazi elestirmenlerin acimasizligi ile karsilastiysada film kesinlikle kötü değildi.bazı noktaları anlayabilmek için üzerinde düşünmek gerekiyo.klasik,bir grup gencin biyerlere gidip başlarına türlü olayların geldiği filmlerden çok farklı.özellikle sonu çok güzel.izlenebilecek bir film.
en azından descent ya da texas chainsaw massaicre filmi gibi gerilmeyi umuyordum ama film çok çok sıkıcıydı...saçma sapan bir şeydi yani klasikleşmiş korku filmleri statüsüne bile erişemez bence...