oldukça başarılı ve finaline kadar gözünüzü ayırmanın mümkün olmadığı bir film...filmin sonunda bazı bilgiler ekrana çıkıyor; sabırsızlar kaçırabilir önceden söylemeliyim...Di Caprio kendini takip ettiriryor.iyi seyirler
oscar lık bir filmdi bence yazık oldu.son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden diyebilirim.afrikada neler olup bittiğini ve elmas uğruna nelerin harcandığının güzel bir örneği olmuş bir film.herkes izlemeli...
film gercekten cok güzeldi oyunculuklar mukemmeldi ilk yarıda sürekli bir hareketlilik vardı ama ikinci yarıda tam konuya giriyordu gercekten keyıfle heyecanla ızlenebılcek bır fılm tavsıye ederım
Filmi izlerken gerçekten zevk aldım.Dünyanın gözü zaten az olan şeylere temah eder oluyor,bu ya elmastır ,ya altındır gün geçer petroldür ,kimbilir gelecekte su olur,güçlü olan kzanır güçsüz ezilmeye ve yenilmeye mahkumdur tabiatın bir kuralı.Film konusu ve oyunculuğu ile güzel bir seyir sunuyo.İzleyin derim.
Bu yılın en iyi filmlerinden biri bana göre. Konusu,oyuncuları ve sergiledikleri oyunculuk,anlatım,soundtrackler herşey yerindeydi ve gayet başarılı buldum. Filmi izlerken etkilenmedim desem yalan olur. Konu ve anlatım çok gerçekçiydi.
hepimizin almak isteyecegini elmasların nereden geldigini nasıl geldigini merak ediyorsanız izleyin derim, ben cok begendim filmi köstebekten sonra cok da farklı bir rol degil leonardo di caprio icin ama cok iyi oynamıs
bu kadar güzel olacagını sanmıyordum hayatımda izlediğim en iyi 3 filmden biri gercekten mükkemmel bi film bi yanda bi elmasın pesinden kosturan bi adam bi yanda oğlu icin birbirinden farklı onlarca tehlikeye giren baba belkide oradaki olaylar ancak bu kadar güzel yanısıtılırdı beyazperdeye...djimon hounsou ve leonardo di caprio nun oyunculuklarıda unutlmaması gerek harikalardı gercekten 10luk bir film