Kanlı Elmas hakkında görüşlerin ?
28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
2006nın en iyi filmlerinden biri,dicaprionun oyunculuğundaki gelişme ise gözden kaçmayacak kadar bariz.insanlığın ne yöne gittiği ve çılgınlığın nereye ulaştığı konusunda göze parmak bir film,içler acısı bir dramı olabildiğine doğal ve yalın bir halde anlatıyor.bu filmi izledikten sonra tek taş yüzükler kan sembolüne dönüşüyor.filmin tek eksisi biraz fazla uzun olması,onun haricinde gerçekten çok iyi bir filmdi,jennifer conelly i de es geçmek olmaz.filme çok yakıştıını söylemek mümkün
9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
nefes kesen bir aksiyon-macera...
15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
10 üzerinden 10 süper..
3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
4 ü en iyi yardımcı erkek oyuncu olmak üzere 5 dalda oscar adayı bir film.Di Caprio icin yorum yapmıyorum 2007 yılının en iyi erkek oyuncusu.Oynamamış adeta rolunu yasamıs.Gidin su filme.
1 Mart 2007 tarihinde eklendi
süper bir film hayatın gerçeklerini çok güzel yansıtmışlar, oyuncularda çok başarılıydı bence izlediğim en güzel filmlerden biriydi
13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence leonardo dicaprionun en iyi şekilde sergilediği bir film ve jennifer connelyin güzelliğini unutmamak lazım arkadaşlar size tavsiyem bu filmi kaçırmayın
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
konusuyla ve konuyu ele alış tarzıyla mükemmel bir film.elmaslarla ilgili fikirleriniz degişecek. mutlaka izleyin..
9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bi flim izlemeyenlerin kesinlikle izlenmesi gerekir... yok böyle bi film zaten film gerçek olayları anlatıyor tüylerim diken diken olduuu
17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
muhtesem bir film gercekten insanı cok etkiliyor...o acıyı seyirciye gecirmeyi basarmıs.bence kesinlikle izlenmeli...
17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bi film gerçekten bekleyememiştim filmi ve değmiş 10/9
17 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle alkışı hakeden bir film.Bu tarz filmler kaçırılmamalı diye düşünüyorum.Dicaprio'nun kendini aştığı film de diyebiliriz.
7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hayatımda bu kadar güzzel bir film gördüğümü hatırlamıyorum.kelimenin tam anlamıyla muhteşem bir film olmuş.tebrikler.
12 Mart 2007 tarihinde eklendi
Dün Akşam İzledim Filmi Gerçekten Kusursuz ,Sonu Beni Hüzünlendirdi Gerçekten Zenci Babanın Hali Bayağı Acıklıydı İzlediğim Ve Aynı Anda Etkilendiğim Nadir Filmlerden 10/10
13 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Çok sağlam konusu olan ve çok iyi oyunculukların olduğu bir film.Aradığınız herşey mevcut.Aksiyon,gerilim,dram ve çıkaracağınız ders..
Bir pırlanta uğruna bile neler neler yapıldığını görebiliriz.
Kızlar pırlanta diye ağlarken bir kez daha düşünsün :)
Leonardo ve solomon'un mükemmel performanslarının olduğu bu güzel filmi MUTLAKA izleyin.10/8.5
5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir film hayatımdaki izlediğim en iyi filmlerden biri leonardo di caprio oyunculuğunu gerçekten güzel oynamış izlerken sanki filmin içindeymiş gibi oldu film çok güzel