janes
1 değerlendirme
15 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Bir senaryo en fazla bu kadar berbat yazilabilirdi, sokaktan herhangi birini cevirip bir gerilim filmi yaz desek bundan daha iyisini yazabilir. spoiler: Grace arabaya almayalım demesine ragmen arabaya almasi, Grace polislerle kalalim demesine ragmen yine dinlemeyip polislerden kacmasi, O KADAR POLISIN BIR TANE ADAM YUZUNDEN OLMESI, POLISLERIN ORADA BAGLANMIS BIR ADAM VARKEN KIZDAKI SILAHA TAKMASI VE BIR TANESININ BILE COCUGA YARDIM ETMEMESI YANI SAKA MISINIZ IZLERKEN KRIZ GECIRDIM. Izlemeyin sinie bozucu. Ha bir de katil olan sanki tek kisi degil de en az 10 fane varmis gibi. Sanki adamlara GPS takmis gibi her adimlarini bilmesi de ayri bir olay elestirilecek cok sey var mantık hatalariyla dolu film gecesi yapayim dedim sinir krizi geçirmemek icin zor durdum
Sean Beanın oyunculuğuna sırtını dayamış basit bir salasherden öteye gidemeyen bir gerilim. Özellikle 1986 tarihli orjinali gerilim sinemasının bir başyapıtı olunca yeni çevirimin bukadar sığ ve basit olması kabul edilebilir gibi değil
Korku filmlerinin tipik klişelerine saplanmış bir film yine karşımızda. Bir sonraki sahnesinde ne olacağını bile bile izliyorsunuz. Filmin en başarılı yanı görüntü işçiliği. Görüntüler çok başarılı. Ama filmi bir bütün olarak değerlendirdiğimizde bence vasat bir film.
Klişe olmuş gerilim sahnelerinden hoşlanıyorsanız kesinlikle güzel bir film.Sadece yeni birşey beklemiyorsanız gerilim dolu hoş bir saat istiyorum diyorsanız gene iyi bir film.10/6
Film güzel başlıyor ama sonraları acayip bunaltıcı.Katil bir türlü ölmüyor ve bu filmi anlamsız bir hale getiriyor.İzlemesiniz büyük bir kayıp olmayacak.
Bu filmi 83 dakika yaptıkları iyi olmuş basit bir konu herşeyi basitti filmin dozunda bitirmişler yani.. Ayrıca kötü adam rolündeki oyuncuyu gerçekten çok başarılı buldum rolünün hakkını vermiş sadece onun performansı filmi bir adım ileri götürüyor..
Filmin her saniyesinde bir gerilim var,tamam bu yönden sizi etkisi altına alıyor...
Fakat film öyle bir tempoda gidiyor ki,hep bir gizem varmış gibi,yani bekliyorsunuz sonunda hiç beklemediğiniz bir şey olacak falan ama hiçte öyle bitmeyip çok basit şekilde sonlanıyor.
Yani en azından finali daha şaşırtıcı şekilde sonlanmalı idi,yoksa hep bildiğimiz gerilim türü şeyler...Bir psikopat adam her yerden çıkıyor,peşlerini bırakmıyor felan...